Inga widgetar hittades i sidofältet!

Snabba fakta:
Namn: Malin Åkerblom Larsson
Ålder: 26 år
Gymnasium och program: Nacka Gymnasium Sam inriktning teater
Jobbat på pavven: 2,5 år

Hur firade du alla hjärtans dag?
Jag jobbade, var jättekul för vi gjorde alla hjärtans dag-kort och pyssel. Jättemysigt, det var kärlekstema. Vi kollade på romantiska filmer. Jag brukar inte fira så mycket, det är kul att göra någonting som inte behöver vara superromantiskt. När vi gjorde alla hjärtans dag-kort var det vissa som gjorde till sina kompisar, det känns som att alla hjärtans dag börjar bli kärlek mellan kompisar och inte bara med den man är tillsammans med. Behöver inte vara tokromantiskt.

Vad är ditt drömfirande?
Oj, Åh! Jag älskar ju mat, så en romantiskt middag med trerätters med massa god mat. Det hade jag tyckt var jättemysigt. Hemma hos någon som vet vad jag tycker om för mat hade varit så himla gulligt.

Vad är ditt bästa alla <3 dag – minne?
Jag tror det faktiskt var på gymnasiet. Vi gjorde en föreställning med tema kärlek som var jätterolig. Jag var ljustekniker och det var så roligt för man fick sitta och titta på pjäsen om och om igen. Det handlade om olika typer av relationer: kärlek mellan en mamma och sitt barn, eller hur man pratar med sina barn om sexuell läggning och sånna saker. Det var jättemysigt för vi hade premiär på alla hjärtans dag, vi gick ut hela gruppen och käkade efteråt. Så mycket kärlek!

Om du skulle fira med en kändis, vem skulle det vara?
Vad svårt, den här måste man tänka på! Med en kändis… Jag hade velat fira med Lady GaGa, det hade varit SÅ coolt. Typ att hon sätter sig vid pianot och sjunger en låt till mig. Det hade varit helt galet.

Hur får man en Valentine’s-dejt om man är singel?
Jag tror att det är den perfekta högtiden att våga fråga någon som man tycker om! Typ “Skulle du vilja gå på bio med mig?”. Jag tror att det uppskattas lite extra den dagen. Då har man också någonting att lite gömma sig bakom, det är ju faktiskt alla hjärtans dag! Man ska bara våga fråga!

Vad skulle ni ge för tips för nästa alla hjärtans dag till alla som inte fick någon i år?
Att inte ångra någonting! Inte känna “åh nej, varför frågade jag inte den personen?” utan att faktiskt fråga den personen. Eller att man går ihop med sina kompisar på alla hjärtans dag. Att man har den typen av kärlek istället till sina vänner. Det behöver inte vara det här putti-lutt-gulli-gull.

Ja Malin, vi hoppas att Alla Hjärtans Dag – kärleken håller i sig hela året!

Skribenter: Vickie Leung, Danna Vashchuk

av Danna Vashchuk

Hej! Jag är ordförande för Rydbergaren och har hand om de organisatoriska uppgifterna. Hoppas du njuter av din lässtund här på rydbergaren.se. Du har väl inte glömt att bli medlem? Skriv in dig här http://ebas.ungmedia.se/signups/index/84 och glöm inte att godkänna bekräftelsemailet! Hälsningar, Danna Vashchuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *