Inga widgetar hittades i sidofältet!

Här kommer en julhälsning från några av våra sällskap!

Community Outreach

Syftet med Community Outreach är att ge VRGs elever en chans att bidra till att göra världen lite bättre. Vi kommer inte kunna förändra världen men vi kan lyckas göra skillnad för någon. Under året kommer vi att ha olika välgörenhetsprojekt, bland annat olika insamlingar och även samarbeten med organisationer utanför skolan. Du är välkommen i kommittén oavsett hur mycket tid du känner för att lägga ner. Håll koll på vår instagram communityoutreachdjurs för att inte missa något. Vi vill sprida kärlek i en värld där den ibland kan glömmas bort och hoppas ni vill göra det med oss.

Kram,

CO-Styrelsen

Pokersällskapet

Sammanhållning, spänning och goda skratt, de perfekta orden som beskriver poker. Kvällarna när inget hände var poker där för oss. Kvällarna då vi behövde en paus var poker där för oss. Kvällarna när vi bara ville njuta, var poker där för oss. I flera generationer har poker varit höjdpunkten i veckan för flera tusentals personer runt om i världen, och vi i Pokersällskapet är inget undantag. Poker har öppnat dörrar vi inte visste fanns, låt poker öppna samma dörrar för er. 

“Fold and live to fold again.” ~ Stu Ungar 

Sportsällskapet

VRG Djursholm är och har alltid varit en skola fylld av smarta elever med höga ambitioner. Detta kan lätt leda till att skolrelaterad ångest och stress präglar många på skolan. På grund utav detta kände vi att VRGD saknade en typ av frivillig möjlighet till fysisk aktivitet. En möjlighet att komma bort från plugget och det hårda slitet innanför klassrummet. En möjlighet att utöva olika sporter med vänner på skolan, men även förbättra relationen mellan elever i olika klasser och årskurser. I början av höstterminen 20/21 startades ett helt ny sällskap på VRGD. Sportsällskapet”. Vi hoppas att denna kommitte lever kvar på VRGD många många år efter vi gått ut.

Schacksällskap

För nästan exakt ett år sedan hade den populära serien The Queen’s Gambit premiär på Netflix. Efter att jag plöjt igenom alla sju avsnitt en grå novembersöndag väcktes ett gammalt intresse till liv: Schack. Knappt ett år och 1878 onlinepartier senare har jag lärt mig att schack kan vara både fantatiskt och hemskt. Det är precis som stormästaren Bobby Fischer en gång sade: “ett krig över brädet. Syftet är att krossa motståndarens sinne.” I Schacksällskapet ger vi allt för att vinna kriget över de 64 rutorna.

Golfsällspaket

Föreställ dig att alla elever på VRG Djursholm är samlade på golfbanan och just du står på 18:e hålets green. Du är sist ut och har en sista putt för att kamma hem segern. Sådan spänning är det vi från Golfsällskapet lever för. Vårt mål är att arrangera och styra upp tävlingar inom sporten. Vi vill ge alla en chans att spela golf tillsammans i syfte om att vinna glassiga priser och såklart ha sjukt kul! Därför finns det ett golfsällskap i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *