Inga widgetar hittades i sidofältet!

Av: Sofie af Ugglas

Hjälp! Är det redan 22a december? Herregud, jag som inte hunnit fixa alla årets julklappar än… Tur att Rydbergaren skrivit en lista med tips på sista minuten-klappar, där hittar jag absolut tipsen jag behöver!

Rydbergarens sista minuten-julklappstips

  • Konsertbiljetter! Ger du bort en upplevelse av detta slag slipper du dessutom oroa dig för att leveransen inte kommer fram i tid. Mina hetaste tips på kommande konserter i Stockholm är Brockhampton (18 januari 2022), Tyler, The Creator (11 juni 2022), Alicia Keys (18 juni 2022) och Justin Bieber (15 mars 2023). Eller varför inte inträde till Lollapalooza i sommar?
  • Har du möjlighet att ta dig till ett köpcentrum så måste jag slå ett slag för pyjamasar. Kanske liiite klyschigt men snälla, det är väl allas dröm att ha en julpyjamas ändå? Tänker er att se era föräldrar springa runt i matchande pyjamas-set på juldagen, det hade minst sagt varit en syn värd att minnas!
  • Har personen du ska köpa julklappar till redan allt den vill ha? Ge bort ett välgörenhetsintyg! Bland annat har Unicef har mängder av olika paket på sin hemsida, men varför inte ge bort en menskopp via Flow Girl? Läs mer om Rydbergarens insamling till Flow Girl i lucka 18. Skriv ner en fin hälsning på ett kort om din donation, önska “God Jul” och vips så är julen räddad!
  • Vad passar bättre än ett te-set nu till vintern? Införskaffa den största tekoppen du hittar och fyll den med tepåsar av alla möjliga olika sorter. Dekorera med två polkastänger, slå in i cellofan och knyt ett rött presentsnöre runt. Så simpelt men ack så uppskattat.
  • Som vi alla vet är vintern prime season för att mysa ner sig ordentligt framför en bra serie. För den intresserade är ett abonnemang på en streamingtjänst eller ett TV-paket en jättebra idé. HBO Max, Disney+, Netflix, Viaplay, C More eller whatever du vet att personen saknar på sin TV. Förhoppningsvis är detta något även du får ta del av då o då 😀
  • Sista tipset riktar sig främst till dig som redan tagit slut på årets julklappsbudget, eller för dig som har en riktig gottegris i familjen. Baka något! Kanske känns klent med det visar ändå att du lagt ner tid och energi på presenten. Ida Bachrachs julkola i lucka 11 låter extremt god! Annars är kolakakor min go-to, finns få bakverk som är så goda och enkla att göra. Slå in kakorna på liknande sätt som te-setet och den lyxiga känslan finns där ändå. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *