Inga widgetar hittades i sidofältet!

Skribent: Sofie af Ugglas

Det finns två typer av människor: de som älskar julmusik och de som absolut vägrar lyssna på det. Jag själv brukade alltid placera mig i den sistnämnda kategorin, antagligen eftersom det under uppväxten kändes som ett krav att man skulle gilla det. Av julmusik skulle man bli glad och sprudlande, helt upprymd av julkänslan. Men, det gick såklart inte när jag verkligen inte tyckte om julmusiken som spelades på radion. Som motreaktion sa jag: “Nej, julmusik är inte för mig”.

Sedan diskuterade jag detta ämne med en fantastisk person som ändrade min syn helt och hållet. Såklart det finns julmusik i för alla! Att inte gilla Mariah Carey är inte en anledning att dissa julmusik helt. Det finns så mycket annan härlig musik, speciellt nu på senare år när nästan alla artister har släppt en eller annan jullåt. Lyssna på de jullåtar som dina favoritartister har släppt så lovar jag att julkänslan infinner sig utan att du behöver plågas 😉

Nedan följer en länk till min personliga spellista med jullåtarna jag helst lyssnar på hemma i soffan framför den öppna spisen. Kanske inte allas cup of tea, men för julmyset hemma hos oss passar denna lista perfekt. Ge den en chans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *