Inga widgetar hittades i sidofältet!

Med bara tre dagar kvar till julafton blir det mer och mer aktuellt att verkligen hitta julkänslan. Görs inte detta på bästa sätt genom att kolla på julfilmer? Åtminstone är det ett steg i rätt riktning. Det tycker iallafall jag. Därför kommer här 3 tips på julfilmer man kan de kommande 3 dagarna före jul. 

  1. Först upp är såklart The Holiday med bl.a Cameron Diaz, Jude Law och Kate Winslet i rollerna. I grova drag handlar den om att två kvinnor, Iris och Amanda, byter hus med varandra under julhelgen. Deras vanliga liv på paus under några veckor vilket verkligen får dem att reflektera över det viktiga i livet. Den kan ses på Netflix. 
  2. En annan mycket bra julfilm är Love Actually, där kärleken genomsyrar handlingen i hela filmen och vad är mer juligt än att sprida kärlek? En film med extra allt där flera parallella handlingar korsar varandra men alla inser att det som i grund och botten spelar roll är kärleken. 
  3. Tredje tipset är en riktig klassiker, nämligen Home Alone, en film som garanterat passar in i TV- soffan hemma hos de flesta. Här möts komedi och en gnutta spänning då Kevin av misstag blir ensam kvar i huset över jul medan familjen åker iväg på julfirande.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *