Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

Fall/eschipul/ CC BY-SA

Hösten är den tiden på året då löven faller och kvällarna blir allt längre. Det är bara början på den kalla samt stressiga perioden vi har framför oss. Vi här på redaktionen har samlat ihop våra bästa tips på hur du överlever hösten på bästa sätt!

 

  • Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan med en kopp varm choklad med vispgrädde? Perfekt sätt att koppla av på mellan allt pluggande och bara ta en stund för sig själv.
  • Belöna dig själv för en bra start på terminen genom en runda på stan. Kolla bland allt fräscht och härligt höstmode och unna dig själv lite nytt i garderoben. Bestäm träff med några kompisar för en shoppingrunda och avsluta med en mysig fika på erat favorit fik!
  • Inget går uppemot en härlig filmkväll på hösten. Sätt dig bekvämt med någon du tycker om och en skål popcorn och kvällen är fullbordad!
  • Lång håltimme? Utnyttja skolans tillgångar och koka en kopp te och poppa lite popcorn i mikron. Mys ner dig i soffan med alla sköna VRGDare och njut!
  • Planera måste vara ett av det mest uttjatade ordet på VRG. Men det hjälper verkligen att minska stressen. Försök att ha minst en dag i veckan som är pluggfri där du bara kan mysa och göra precis vad du vill.
  • Det finns inget bättre än att gå en härlig promenad på hösten. Ring upp en kompis du inte har träffat på länge för en kvällspromenad i det mysiga höstmörkret. Perfekt tillfälle för att umgås och ta igen det ni missat!
Amanda Heydari
aman.heyd-2013@live.vrg.se