Inga widgetar hittades i sidofältet!

Skribenter: Anna Jaeger & Björn Olsson

Kära elever på VRG Djursholm,

När vi skriver den här julhälsningen till er är det början på december och full fart på skolan med aktiviteter och studier för er. Mycket ska hinnas med innan jul och vi ser hur väl ni tar er an utmaningarna och hur fint ni samarbetar och hjälper varandra. Det resultat ni uppnått när ni gjort ert bästa är också det resultat ni ska vara stolta över! 

Nyligen har vi haft möjligheten att visa upp vår fina skola på mässor och öppet hus. Det är med stor stolthet vi ser hur ni elever pratar om VRG Djursholm för nyfikna (kanske) blivande elever hos oss. Ni lyfter fram den goda stämningen här, de kunniga lärarna och att ni känner att ni lär er nytt hela tiden. På höstens skolråd blev det också tydligt hur ni ser på vår skola och också vad ni tycker kan förbättras. Det är så värdefullt att prata klarspråk kring de här frågorna då vi alla vill att det här ska vara en riktigt bra arbetsplats. Tack för att ni är med och utvecklar skolan tillsammans med oss i personalen!

I skrivande stund planerar vi för lucia, pepparkakshustävling och julavslutning. Mysigt! Det är härligt att få se fram emot sådana ljusglimtar i den här lite mörkare årstiden. Vi hoppas nu på mer snö (i lagom mängd!) för att förstärka julstämningen ytterligare.

Snart väntar ett välförtjänt jullov. Ta chansen att njuta ordentligt av sovmorgnar, kanske sena kvällar, träff med släkt och vänner, egentid, massa frisk luft, träning och möjligtvis en bok? Mobilen och andra skärmar kanske också kan få lite julledigt?🙂

Välkomna tillbaka till oss på skolan den 10 januari!

Från oss alla till er alla – God Jul och Gott Nytt 2023! 

Personalen på VRG Djursholm genom Anna & Björn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *