Inga widgetar hittades i sidofältet!

Kim, en av mattelärarna på VRG Djursholm svarar på dina frågor om hans eget liv, Kärlek, och plugg.  Kika in för att se hans svar!


 Hej kim!
Jag och min mattelärare kommer inte så bra överens och vi har nästan ingen respekt för varandra. Men jag skulle gärna vilja visa min mattelärare att jag faktiskt försöker att bli bättre på matte och jobbar under lektionerna. Vad är dina absolut bästa knep för att verkligen imponera på sin mattelärare?
Hej!
Ja det är ingen lätt match det där, men om du verkligen vill imponera på din mattelärare och vända på den dåliga trenden skulle jag nog rekommendera att baka en π. En god äppelπ kan ingen mattelärare motstå.

 

Hej Kim!
Du verkar alltid så glad när du är i skolan, vad är det håller dig igång och får dig att orka med de långa arbetsdagarna?
Hej!
Främst är det såklart alla trevliga och duktiga elever som jag får träffa på lektionerna, sedan är det ju såklart det sköna lärarrumshänget som håller humöret uppe. Vi sitter och byter matteuppgifter med varandra som vi löser och skvallrar om alla elever.

 

Hej Kim!
Jag tycker om en tjej i min klass men jag vet inte vad jag ska säga till henne. Vi har bara en lektion tillsammans och jag blir alltid så nervös när jag får chansen att prata med henne. Jag behöver verkligen hjälp, vad ska jag göra?
Hej!
Ett vanligt problem som är lätt att råda bot på. Inget imponerar mer än lite jonglering. Lär dig att jonglera så kan du stå lite avslappnat utanför salen innan lektionen och visa dina färdigheter. Hon kommer inte kunna motstå dig och hon kommer fråga ut dig direkt!

 

Tjena kungen!
Jag försöker att plugga under mina håltimmar men det är otroligt svårt att lyckas hålla sig bort från det klassiska “HB Hänget”. Det slutar med att jag bara sitter och slappar, kollar på tv eller lyssnar på musik. Jag vill verkligen slippa plugga hemma. Vad är dina bästa tips för att hitta orken att plugga under håltimmarna?
Hej!
Håll dig till flygeln, om du väl kommer in i HB är det kört, då kommer du slukas av all kärlek och inte få något gjort. Du kan möjligtvis försöka hitta en ledig sal på övervåningen i HB. Kolla på schemat vilka salar som är lediga under dina håltimmar så du vet i förväg. Använd dessa till att plugga i så kommer du aldrig mer behöva göra en läxa.

 

Tjena kim!
Om du skulle ta hem någon du gillar och verkligen ville “hit it off” den kvällen, vad skulle du då göra för att få personen i rätt stämning?
Jag skulle packa en väska med godsaker och ta en promenad i Stockholm som avslutas på någon solig klippa där vi kan vänta på att solen går ner ätandes på godsakerna. När mörkret lägger sig skulle jag dra fram facklorna och bjuda på en show!

 

Hej kim!
Jag ska på en stor Halloween fest på höstlovet och har ingen som helst aning vad jag sak klä ut mig till. Eftersom du var extremt bra utklädd under VRG olympics tänkte jag att du säkert kunde komma med några bra tips. Jag vill gärna vara snygg och sexig, men inte slampig. Jag vill att det ska säga “jag vill ha dig” men samtidigt jag vill “inte ha dig”. Jag har verkligen problem med det här, har du några förslag?
Hej!
Beroende på personlig preferens skulle du kunna klä ut dig till Batman eller Catwoman. Superhjältar har alltid något sexigt men avståndstagande och otillgängligt runt sig. Du kan ju också slå på stort och växla mellan superhjälten och dess hemliga identitet.

 

Tjena Kimpan!
Vad blandar du helst din vodka med?
Dricker inte gärna vodka!

 

Hej Kim!
Det här är en sak jag alltid har undrat över, vad är det som händer i lärarrummet egentligen?
Se fråga 2. Ytterligare information är hemlighetsstämplad!

 

Theresia Eriksson

ther.erik-2013@live.vrg.se

Kim Ehrnström-Nordin

Bild av Fotosällskapet