Inga widgetar hittades i sidofältet!

Stenbocken 22/12-20/1

Det har känts som att ingenting har gått din väg på senaste tiden, och du har som konsekvens blivit tveksam på din egen förmåga. Livet är som en berg-och-dalbana, ibland gnetar du dig långsamt uppför en uppförsbacke, bara för att stunden senare flyga lätt ner för en nedförsbacke. Ha förtroende för dig själv, du kommer inom kort nå backens kulmen och därefter friktionsfritt rusa genom livet.

 

Vattumannen 20/1-19/2

Det har inte varit helt enkelt för dig de senaste veckorna, men nu ler fru Fortuna mot dig. Tur och välgång präglar din närmaste framtid, vare sig det gäller skola eller jobb, vänskap eller kärlek. Se till att utnyttja denna gynnsamma tid maximalt genom pröva nya saker.

 

Fiskarna 19/2-21/3

Ett stormigt förflutet bestående av brustna förhållanden har gjort att du på senare tid tvivlar på kärleken. Lyckligtvis är ditt tvivel omotiverat då oturen är på väg att vända. Ha förtroende för kärleken, den rätta finns där ute även för dig!

 

Väduren 21/3-20/4

Väduren är av den egna naturen en fantastiskt lyhörd vän, och med denna egenskap är du aldrig sen att låta alla i din omgivning tala till punkt. Var stolt över ditt fina karaktärsdrag, men se till att du låter dig själv höras emellanåt. Din åsikt är minst lika viktig som dina kamraters.

 

Oxen 20/4-21/5

Du bildar snabbt en uppfattning om vad som händer i stunden och lika snart ett tillvägagångssätt för att lösa eller utveckla situationer. Strax därefter börjar du ofta fundera om du verkligen ska presentera dina idéer. Tillåt dig själv att ha förtroende för vad du tänker, för din magkänsla är rätt.

 

Tvillingarna 21/5-21/6

Du är ofta en i mängden, men inom kort kommer detta förändras. Du kommer plötsligt vara den som har ett nytt synsätt eller nya perspektiv att hörsamma. Se till att anamma denna förändring, du kan komma att leda andra i så fall.

 

Kräftan 21/6-23/7

Kräftan är vännen alla vill ha. Du är trevlig, rolig, och aldrig sen att hjälpa en vän i trångmål. För att du ska må så bra som möjligt är det viktigt att du omger dig med människor som uppskattar dessa egenskaper snarare än utnyttjar dig. Ett tips för kräftan är att söka sig till vädurar, då de delar kunskaper i vänskap.

 

Lejonet 23/7-23/8

Lejonet bör göra sig redo för en enastående snar framtid. Du kommer inom kort presenteras för en ny person som kommer tillföra ditt liv mycket glädje. Dessutom kommer ett du länge önskat gå i uppfyllelse innan månaden är över. Se till att njut av denna lyckosamma tid så länge den varar.

 

Jungfrun 23/8-23/9

I stjärnorna står skrivet att du har en kärleksfull tid att vänta dig. Din dragningskraft är ännu starkare än vanligt Om du redan är i ett förhållande kommer det bara bli allt starkare, och om du är singel kan du med säkerhet ta kontakt med någon du varit intresserad av. Se till att prata med den där personen du spanat in i HB!

 

Vågen 23/9-23/10

Med ett hetsigt schema och ett vardagspussel bestående av många komponenter stressar du upp dig allt för ofta. Än så länge har allt gått vägen, men för mycket stress är inte bra för ditt humör. Försök lugna ner dig så gott det går, och minns att vissa saker inte går att påverka.

 

Skorpionen 23/10-22/11

Du är vanligen en person med ett milt lynne, men detta kommer tvärt förändras under de närmsta veckorna. Försök så gott det går att undvika konflikter och konfrontationer. Även om det kan vara skönt att få utlopp för din ilska och bita ifrån i en argumentation är det viktigt att tänka långsiktigt. Ett utbrott idag kan mycket väl innebära jobbiga situationer när humöret vänder igen.

 

Skytten 22/11-22/12

Du är i vanliga fall ett socialt djur, och för närvarande är denna begåvning extra framträdande. Du kan komma att ha en rolig tid framöver om du ser till att umgås så mycket som möjligt, så väl med gamla som nya bekantskaper. Ju fler sociala situationer du sätter dig själv i, desto roligare har du, och desto mer växer du som människa. VRG Olympics och HB-häng är perfekta tillfällen att träffa nya människor!

 

Skribent : Johanna Lindström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *