Inga widgetar hittades i sidofältet!

boel (1)

Så har ännu ett sommarlov (eller ska jag säga höstlov, med tanke på hur regnet öste ner under hela juni och juli?) lidit mot sitt slut. Till alla ettor hälsar jag varmt välkommen till VRG-Djursholm, VRG-skolan som bekant är liiite finare och liiite bättre än de andra skolorna. Tvåor och treor: just hang in there!

Tanken att åter sätta sig vid skolbänken är väl inte särskilt lockande, men trots det ser VRGDT-redaktionen framemot denna hösttermin. Vi är nämligen laddade för att överträffa våra framgångar från läsåret HT-14/VT-15!

Detta läsår storsatsar vi på att uppdatera hemsidan (www.rydbergaren.se) veckovis med kvalitetsartiklar, men även fotoreportage och videos. Vi har också målsättningen att engagera oss mer i olika skolevenemang, t.ex. genom följa SIPSI-utbytena och arbetet bakom den stora VRG-musikalen. Och självklart planerar vi att hålla traditionen att släppa ett tryckt vårnummer även detta läsår! Kanske låter det som högmodiga ambitioner, men jag tror att VRGDT-redaktionen har det som krävs för att uppnå dessa mål. Bara det faktum att vi har givit ut en tryckt tidning så nära inpå skolstarten visar att VRGDT:s skribenter brinner för tidningen.  Förhoppningsvis kommer ännu fler elever bli en del av VRGDT-redaktionen i år, för vad är väl en tidning utan en dynamisk redaktion

 

Du kommer väl på det första öppna mötet för terminen den 14/9? DS.

Skribent: Boel Olsson

Fotograf: Isabella Lagerborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *