Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här med kontakter är en bra sak, det har vi på VRGDT märkt flera gånger. Riktigt häftiga människor att få inspiration ifrån finns oftast inte längre än ett FB-meddelande bort. Tjejen att inspireras av i det här numret är ingen mindre än grundaren av VRGDT!

 

Vem är du?

Isabelle Blomqvist, 20 år.

 

Var har du hållit hus sen du slutade här?

Jag gick ut VRG i juni 2010. Jobbade först ett halvår i Sverige, sedan under våren och sommaren i Barcelona. Nu läser jag Industriell ekonomi på KTH.

 

Varför startade du VRGDT? Hade du någon speciell vision med tidningen?

Skrev en del för VRG Jarlaplans “Gazette” och insåg att en skoltidning är väldigt kul att ha. Vi har haft skoltidningar tidigare på VRG Djursholm, men de har varit mer som engångsprojekt – kommit ut i ett exemplar och sen upphört. Jag ville starta en som hade utrymme för både intervjuer, skolresor och mingelbilder, men kanske även andra saker som debattartiklar, krönikor och liknande. Framför allt ville jag att den skulle bli en naturlig del av skolan, ungefär som elevkåren. För det rör ju sig en hel del kreativa, duktiga och annorlunda typer i VRG som gärna visar upp vad de kan, varför inte ta vara på det? 

 

Har du följt tidningen sen du själv slutade med den?

Japp! Kanske inte slaviskt men har läst nästan allt. Är jättekul att den levt vidare!

 

Vad tycker du, gör vi ett okej jobb?

Vågar man svara på det? Haha, jo men det tycker jag. Gillar citaten som ni börjat med. Och att läsa om lärarna är ju alltid kul. Streetstylen också! Ni borde dock hämta lite inspiration från VRGDT#2 och köra en “Fråga Doktorn” snart igen https://rydbergaren.se/nr2/. Det var väldigt uppskattat (och lite osmakligt)…

 

Emelie Jönsson
Emel.Jons-2013@live.vrg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *