Inga widgetar hittades i sidofältet!

Snart är det dags att sjunga psalmen som är synonym med svensk skolavslutning. Som vi har längtat! Äntligen får vi elever andas ut och vila efter tufft skolår, och äntligen får treorna ta studenten efter 12 år i skolan.

Även redaktionen på VRGDT kommer gå på sommarlov. Det lär nog behövas, för om man blickar tillbaka har detta skolår varit mycket produktivt. Hemsidan har uppdaterats kontinuerligt med roliga artiklar, det har anordnats pepparkakshustävlingar och det har arrangerats medlemsrekryteringsevents (t.ex. det lyckade våffel-eventet). Den främsta prestationen för i år är förstås utgivningen av det tryckta numret med temat ”ensamhet”. Mellan februari och april jobbades det dag in och dag ut med att producera artiklar och fixa layout, men känslan av att hålla en tidning med egenproducerat material sina händer var värt allt slit.

Inget av det ovannämnda skulle ha skett om det inte vore för alla eldsjälar i VRGDT:s redaktion. Skribenternas skolarbetsbörda må vara tung, men det hindrar dem inte från att skriva artiklar eller på något annat sätt bidra till tidningens innehåll. Så fort det frågas efter artikelförfattare, fotograf eller medhjälpare vid något event ställer någon alltid upp på nolltid. Vetskapen om hur engagerade alla skribenter är gör mig riktigt taggad att vara tidningens chefredaktör under det kommande året. Det kan inte bli annat än roligt att leda en redaktion bestående av människor som älskar att skriva. Jag är helt övertygad om att nästa år kommer bli minst lika produktiv som det gångna, och att alla skribenter kommer sporra tidningens utveckling.

Men först: sommarlov!

 

Skribent: Boel Olsson

Fotograf: Isabella Lagerborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *