Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det är dags för val. Nej, jag menar inte riksdagsval eller europaparlamentsval utan något som är så mycket större. Elevkåren vid VRG Djursholm ska välja ny styrelse. Vem ska man rösta på egentligen? VRGDT kommer självklart publicera intervjuer med ordförandekandidaterna under de kommande dagarna men i den här artikeln vill jag diskutera vad som skulle kunna förbättra elevkårens essentiella arbete på skolan. 

Vissa menar kanske att en öppnare elevkår skulle främja gemenskapen och VRG-andan på skolan men jag håller inte med. Inte heller tycker jag att kommunikationen mellan kåren och eleverna är av särskilt stor betydelse. Aulasamlingar, VRG-kampen och event hit och dit. Allt är bara småpotatis jämfört med den riktigt stora frågan. 

När det kommer till förbättringar så måste man prioritera rätt och det som vi alla borde lägga störst vikt vid är bullfrågan. Vad hände egentligen med den traditionsenliga bull-torsdagen? Under det gångna året har vi sett allt mindre bullar i Mariettas, allt mindre mystiska påsar från Gateau i frysen och en sockerbrist hos eleverna på skolan. Så här får det inte fortsätta. Vi måste se en förändring inom en snar framtid. 

Själv har jag inte bestämt vem jag ska rösta på ännu. Jag är nöjd så länge nästa ordförande har koll på bullfrågan och tar den på största möjliga allvar. För jag vill ha svar. Var är mina kanelbullar? 

 

 

Skribent: Lovisa Hökstrand 

Bild: Creative Commons, Flickr, hittas här 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *