Inga widgetar hittades i sidofältet!

Borde vi sakna sommaren?

Självklart finns det alltid en del av kroppen som vill tillbaka till solen, värmen, ledigheten och alla ljusa nätter. Men nu har verkligheten slagit oss och sanningen är att det fortfarande är 8 månader kvar tills det blir riktigt varmt igen (åtminstone i Sverige). Då känns det som slöseri med både tid och energi att gå runt och noja över att vintern snart är här. För det är på många sätt oundvikligt. Därför har vi på skoltidningen valt att lysa upp höstmörkret med underhållande läsning.

 

I det här numret kommer du bland annat att kunna läsa om hur du överlever hösten här på VRG, där finns tipsen du behöver för att göra de långa håltimmarna extra mysiga. Vi har ställt elevkåren mot väggen och med hjälp av fotosällskapet lyckats få in massa bilder från VRG Olympics, gå in och se om du fick den stora äran att vara med på en bild!

 

Men självklart skulle VRGDT inte vara någonting utan sina tidlösa klassiker. VRG Streetstyle är som vanligt tillbaka tillsammans med lärarintervjun, den här gången med Björn Olsson.

Dock innebär nytt år lite förändringar och eftersom skoltidningen älskar allt som har med traditioner att göra inför vi nya. Från och med nu kommer det finnas en frågespalt där du har chansen att ställa lärarna olika frågor. Kim är först ut och svarar på både pinsamma och roliga frågor.

 

Vad har vi egentligen att klaga över? Hösten bjuder också på många härligheter. Kanske verkar stranden lockande men att sitta hopkurad i soffan med en bra bok och en varm kopp te låter i mina öron som ett bra sätt att spendera sina dagar på. Sommaren är kanske långt härifrån men låt oss göra det bästa av det. Sätt dig ner och slappna av för här kommer #6 av VRG Djursholms tidning.

Theresia Eriksson
ther.erik-2013@live.vrg.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *