Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det har varit väldigt hektiskt i kommentarsfältet på artikeln om DAGY.

Först och främst vill jag bara säga att anonyma personangrepp är jag helt intolerant mot. Kommentarerna är kränkande och det är så otroligt fegt att inte stå för vad man säger. Alla ni som gjort det borde skämmas. Lägg ned med det, sen kan vi prata.

För att återgå till artikeln; det var menat att driva med både VRG och DAGYs fördomar. Jag förstår att den satiriska undertonen kanske inte framgår för alla.

Som jag kommenterade under artikeln så välkomnar jag en representant från Danderyds Gymnasium att svara på denna artikel, antingen i debatt eller besöka VRG och beskriva hur det är där en dag (dock kanske detta inte behövs då ni i kommentarerna redan beskrivit hur ni uppfattar eleverna på skolan). Det enda jag önskar från er sida är att ni håller en civiliserad ton. Jag kan inte understryka det för ofta. Vill ni inte svara så är det fine, men ni kan ju åtminstone hålla er kritik och era kommentarer på en civiliserad nivå.

Problematiken med att publicera en tidning på internet och tillåta anonyma kommentarer är att det blir en envägskommunikation. Sidan är öppen för alla och eftersom att vi tillåter alla att kommentera så riskerar vi att få kommentarer från ”Satan” med mailadress ”hej@hej.com”. Tråkigt, men det är vad som händer och jag hoppades någonstans att vi vågade stå för våra åsikter allihopa.

Känner ni fortfarande för att ta ut er ilska och ert hat på någon? Angrip mig istället för Theresia, det är i slutändan jag som har ansvaret för vad som publiceras. If you want me, come and claim me (alltså, på internet, i text då, eller ifall ni vill skicka en video, eller en teckning så är det okej – konsten ska främjas): katarina.lonnqvist@djh.vrg.se

PS. Vill även tacka Dagy-bladet för inbjudan till ostronfredag med champangé. Jag är vegetarian och språkfascist (tolererar därmed inte stavfel), så tyvärr måste jag tacka nej. Tofu och Törley annars? Ha en förträfflig dag ni med! DS.

Edit, Theresia svarar:
Detta är en tidningsartikel i syfte att vara skämtsam och provokativ. Detta är alltså inte riktat som hat mot dagy utan istället ett nedlåtande mot alla fördomar!

Katarina Jansdottir
katarina.lonnqvist@djh.vrg.se

av VRGDT