Inga widgetar hittades i sidofältet!

Nu när den sista månaden för 2019 är kommen, vill vi alla få reda på vad December månad har att erbjuda för var och en. Kanske finns det en chans till lycka, framgång eller kärlek? Här kommer December månads julhoroskop!

Stenbocken 22/12-19/1

Den senaste tiden har varit kämpig, men samtidigt rolig. För att finna ro i vardagen gäller det att du håller en jämn balans mellan privatliv och skola för att inte förlora energi inför det kommande året. Samtidigt som du själv försöker finna en balans i vardagen kommer vänner och familj finnas där lite extra för att bidra med pepp och energi. Mot slutet av månaden, då det vankas ett nytt år, kommer det ett erbjudande du absolut inte kan motstå!

Vattumannen 20/1-18/2

Skolan börjar sakta men säkert runda av inför lovet och du börjar spendera mer och mer tid med dina närmaste. Julen för dig handlar om att spendera tid med familjen och ladda upp inför en glamorös nyårsafton. Nyår blir årets höjdpunkt och du uppskattar egentligen denna högtid mer än själva julen. Mot slutet av månaden kommer du nås av positiva nyheter!

Fiskarna 19/2-20/3

2019 har varit året du slappnat av och latat dig, men samtidigt glömt bort att verkligen ta hand om dig själv och dina egna känslor. Detta har lett till att du under december kommer känna dig osäker, med en molande känsla av att något inte är rätt. Detta kommer däremot vändas när du under julhelgen och nyår tar kontakt med en person du sedan innan tappat kontakten med.

Väduren 21/3-19/4

Julmånaden blir en stressig period för dig med ett högt tempo i skolan kombinerat med julstressen. Du känner höga krav på prestation från lärare, klasskamrater och nära. Du försöker göra allt för att göra alla i din närhet nöjda. Det är mycket personligt som händer denna månad och julen blir därför en utmärkt tid för att ta dig en välförtjänt paus och vila ut. 

Oxen 20/4-20/5

För dig är julen den högsta prioriteten just nu. Du har många deadlines i skolan men det höga tempot får dig inte att bortprioritera julen. Du kommer in i en julstämning tidigt in på december månad och har gått in med en inställning att sätta dig själv först. För dig är julen viktigare än nyår, men detta betyder inte att du inte firar ett glamoröst nyår… 

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig är julen en härlig period och det sägs att du under denna period kommer träffa en person som kommer vara med dig långt i livet. Du har svårt att prata om dina känslor med de privata utmaningar som sker utanför skolan. Du är väldigt stressad och det är därför viktigt med mat och sömn. Det gäller att unna sig en varm choklad och en lussebulle. Du ser julen som en paus från stressen.

Kräftan 21/6-22/7

Trots att 11 månader har flugit förbi, befinner du dig fortfarande i samma anda känslomässigt som i Januari. Dock, har det trots detta skett en förändring gällande självförtroendet då det har vuxit enormt. December kommer därav vara månaden du vågar ta för dig och vara ärlig med dina känslor. Julen kommer spenderas med vänner och familj, medan nyår mest är dedikerad åt vänner. 

Lejonet 23/7-22/8

December kommer att bli en härlig månad fylld med fester och mycket kärlek. Dessa nöjen medför dock att skolan hamnar på efterkälken. Ditt privatliv kommer därmed vara prioriterat och vara det som är fokuset under denna månad. Utöver detta kommer din charm vara på topp, vilket är viktigt att ta vara på och värna om. Under jul kommer familjen vara närmast om hjärtat, men året avslutas med en glittrig, dramatisk historia. 

Jungfru 23/8-22/9

Den tidigare månaden var utmanande. Du mötte mycket motgångar, men med december i siktet klarade du dig igenom med glans. Därav kommer december bli en mer stillsam månad, men som tyvärr kommer präglas av en liten förkylning. Dessutom kommer det att ske en del väntade förändringar både privat och i skolan vilket gör att du kommer söka dig till de som står dig närmast under julfirandet; familjen. 

Vågen 23/9-22/10

Efter lite strul har du äntligen hittat den perfekta balansen och takten i skolan. Trots att läxor, prov och lärare är påfrestande har du lyckats finna ett sätt att få det fungera utan att gå under. Under månaden kommer dessutom en vändpunkt ske, som du verkligen inte förväntat dig. Själva julfirandet kommer att kretsa runt både familj och vänner. 

Skorpionen 23/10-21/11

Släden har kört fast i samma spår som november och du färdas därför i samma riktning. Det finns mycket att göra, både privat och i skolan, vilket gör att du har svårt att få den skönhetssömn du behöver. Den höga takten i privatlivet gör dig konstant trött, men med tanke på alla roliga event och händelser blir December en rolig månad. Precis som förtjänat efter en hektisk månad kommer julen innebära vila och total ledighet. 

Skytten 22/11-21/12

December månad står för många olika förändringar. Du kommer att avsätta en relation, då den inte ger dig något gott. Detta kan vara jobbigt men den värme du får av närstående gör att du orkar ta dig vidare. Ett tips för dig är att njuta av julen, då nyår kommer bli avgörande för ditt liv under 2020.

Skribenter: Olga Lorenz och Olivia Heumann

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *