Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hösten flög raskt förbi och nu är det helt plötsligt december, en månad som många av oss håller nära hjärtat. De lugubra veckorna av mörker och kyla som vi genomlidit har lett oss till årets mysigaste månad, som redan i helgen blev upplyst av den vackra, vita snön. Nu är det helt enkelt dags att anta vintern med den nostalgiska julkänslan vi längtat efter hela året! Här inleds Rydbergarens årliga advent-artiklar med 5 tips på hur du kan skapa bästa möjliga jul-spirit under denna magiska månad.

TIPS 1:

Juldekorera i tid!

Vänta inte med att julpynta in i det sista, börja nu, eller kanske skulle du ha börjat redan igår! Det finns ingenting bättre än att inreda sovrummet med mysiga ljusslingor, härliga ljus med doft av jul, eller till och med en liten minigran vid skrivbordet. Var kreativa!


TIPS 2:


Köp dig en julkalender!

Visserligen kanske det var ett par år sedan som man exalterat inväntade på att få öppna sin chokladkalender, men varför inte fortsätta med en sådan supermysig tradition? Eller, om man inte är så mycket för chokladkalendrar, finns det ett gäng skönhetsmärken som säljer julkalendrar, till exempel Rituals! 

TIPS 3:

Köp dig en Ugly Christmas-Sweater!

Kanske något du redan äger? Om inte, köp dig en så fort som möjligt! En riktigt snyggful jultröja är allt som behövs för att lyxa till decembervardagen lite extra.

TIPS 4:

Bygg en snögubbe!

Passa på att ta dig ut i det fina snövädret, njut av frisk luft och bygg en snögubbe! Något man ofta kanske gjorde som barn men har glömt bort att göra på många år. Ta med dig kompisar, syskon eller någon du tycker om! Det kan bli ett extremt roligt minne. 

TIPS 5:

Kolla på nostalgiska julfilmer!

Alla brukar ha någon eller några julfilmer som värmer extra mycket i hjärtat. För mig har det alltid varit Home Alone, en film som direkt får mig i jul- spirit! Kör ett julfilmsmaraton med de allra bästa julfilmer du vet, eller som inte har sett på hur länge som helst!

Låt den mysigaste månaden börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *