Inga widgetar hittades i sidofältet!

Problem inför julen eller livet i allmänhet? Ingen anledning att oroa sig! Livsnjutaren Kim svarar på alla dina frågor!!

Team Edward eller Team Jacob?

Jag väljer nog Bella!

 

Vad önskar du dig i julklapp?

Jag önskar mig mer pengar till vård och omsorg, mer pengar till skola och mindre pengar i bonusar till chefer inom bankväsendet. Sedan önskar jag mig mindre svält och krig i världen. Utöver det önskar jag mig mycket kärlek och kanske en ny dator J

 

Tjenare Kim! 

Du ser så ung ut; blev det nåt haff ikväll eller? Bör man skaffa bockskägg som du för att haffa? Har du några tips förövrigt? /Dave och Jakob 🙂

Skägg skaffar jag bara inför föräldramöten och dylikt och det är inte för att haffa J. Ser fram emot att se ut som 30 när jag är 50! För tips för att haffa se mitt tips i förra numret av VRGDT!

 

Hej Kim!

Vad brukar ni lärare göra för att göra december extra mysigt? Har ni glöggpartyn i lärarrummet eller vilda hemma fester?

Lussebullar på personalmötena och lagom vilda julfester! Sedan får man ju inte glömma att fira min födelsedag som sker i december!

 

 Tjenare Kim!

Hur gör man för att på bästa sätt säga till en kille att man är intresserad? /Undrande

Det är smickrande att du tycker om mig, men du jonglerar helt enkelt för dåligt för att jag ska kunna få några känslor för dig. Kom tillbaka om några år när du blivit bättre.

 

Hej Kim!

Om du fick vara rektor för en dag, vad skulle du göra då?

Det första jag skulle göra är helt klart att införa obligatoriska jongleringsträningar för alla elever och lärare.

 

Hej Kim!

Vad gör du helst i vintersnön?

Helst åker jag nog någon annanstans när snön faller tung. Är föga intresserad av att varje morgon gräva ut bilen ur någon snödriva. Snöa får det gärna göra i parkerna och i Norrland eller Lappland… Hmm same shit different name. Där får det gärna kombineras med bastubad och naken snörullning.

 

Tjenare Kim!

Vem var du när du gick i skolan? Klassens tönt, den coola, den bråkiga, pluggisen?

Hmm… bra fråga. Jag måste nog säga att den kategorin jag var inte finns med bland era alternativ. Jag skulle nog ställa mig till nördskaran. Netstorm FTW! 1337!