Inga widgetar hittades i sidofältet!

 


Vem är du?

Jag heter Theresia Eriksson och går mitt första år på VRG. Är naturare.

Varför vill du ta över chefredaktörsposten för skoltidningen?
Jag är en tjej som gärna vill vara engagerad och jag älskar att skriva så skoltidningen var ett själklart val för mig. Att jag vill bli chefsredaktör handlar nog om att jag gillar att ha lite makt, haha. Men främst av allt är det för att jag verkligen vill jobba med skoltidningen och det finns inget bättre sätt att engagera sig på än att sitta i styrelsen.

Hur känns det att ha blivit vald till nästa års chefredaktör?
Den dagen jag fick reda på att jag skulle bli det så berättade jag det för nästan alla mina kompisar direkt. Jag var sjukt glad!Det känns så otroligt bra men jag känner mig framför allt smickrad över att bli föreslagen. Var en av de roligare sakerna som har hänt i skolan och jag ser fram emot att jobba med skoltidningen nästa år.

Har du någon tidigare erfarenhet av redaktionsarbete?
Inte i redaktionsarbete, Men journalistik har alltid varit en liten dröm för mig och jag har alltid sagt till mig själv att när chansen kommer så ska jag vara med i skoltidningen, och nu kom den!

Vilka är dina intressen?
Jag är en sån person som älskar det mesta. Är ofta med kompisar, film är också ett av mina största intressen. På fritiden kick-boxar jag och är något som jag på senaste tiden har fått stor kärlek för. Jag älskar att sjunga och håller mycket på med musik. Jag driver en blogg också så man kan säga att det är ett av mina intressen. På vinterloven är det skidor som gäller, Finns inget bättre!

Är du aktiv inom några fler kommittéer i skolan?
Just nu är jag med i en kommitté som heter Students for change. Men jag hoppas att till nästa år få sitta i styrelsen till elevrådet också!

Varför ska man fortsätta att läsa skoltidningen nästa läsår? Vad har du för planer med den?
För att den kommer att riktigt grym! Kommer att innehålla mycket underhållning och tips för hur man ska klara sig på VRG, haha.

Mina planer för nästa år kommer vara att göra tidningen ännu bättre och att få fler personer att läsa den. Jag vill ha mer artiklar som har med VRG och göra och att skoltidningen ska bli en tidning där man kan få reda på det mesta som händer runt om på VRG. Mycket roliga artiklar och mycket om lärare, Elever och olika event! En tidning som passar alla helt enkelt och att alla ska kunna gå in och hitta något intressant.

 

Vi önskar Theresia lycka till med framtida VRGDT nummer!

Skoltidningen
hej@rydbergaren.se

av VRGDT