Inga widgetar hittades i sidofältet!

Nu så är det första advent och idag så fick jag själv reda på att jag hade en bildningslucka. Det som jag inte vetat om är att varje ljus, som man tänder vid advent, står för någonting och idag så tänder vi alla hoppets ljus. I en värld med krig, död samt andra oroligheter så är det viktigt att vi alla vet om att en bättre värld står oss runt hörnet. Det sista man förlorar är hoppet men det är något som jag hoppas aldrig händer oss. Ta vara på den här dagen och gör något mysigt med era nära och kära!

Av

Hugo Ericson

Ett svar på ”Lucka 3 advent”
  1. Hopp om en bättre morgondag är det som håller många levande. Men samtidigt kan det ibland vara bra att inte hoppas på allt för mycket. Vi måste kunna leva med det vi har och inte dras med för mycket i vad vi kan ha. Med det sagt önskar jag ordförande och styrelsen en fortsatt trevlig första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *