Inga widgetar hittades i sidofältet!
 1. Donera till välgörenhet 

Vi lever i ett samhälle som bidrar till överkonsumtion och fokuserar på materiell lycka. Till den som har möjlighet uppmuntrar vi att man donerar till välgörenhet. Ett flertal välgörenhetsorganisationer har certifikat som man kan ge i julklapp. Detta certifikat visar att pengar har donerats i ditt namn! I många fall gillar vi att “ge” och inte enbart “få”. Just därför är denna julklapp fin och speciell att ge bort. 

 1. Matchande strumpor

Känner du någon som redan har allt? Köp matchande strumpor till personen. Strumport må vara en underskattad present då det finns ett flertal märken som designar strumpor i roliga mönster. En del företag gör även matchande strumpor till husdjuret. En kreativ och rolig julklapp!

 1. Ett kylskåp för hudvård

Hudvård är något allt fler människor har börjat intressera sig av. Vem är inte ute efter lite glow? I julklapp kan du köpa ett lyxigt kylskåp för hudvård. Dessa kylskåp är små och kommer i flera olika färger. I kylskåpet kan du förvara allt ifrån ansiktsmasker till serum och krämer! Uppfriskande!

 1. Handvärmare

En handvärmare är något man aldrig visste att man behövde. När man väl har en kommer man aldrig sluta använda den. Handvärmaren kan du lägga i vanten för att behålla värmen. Handvärmare kan självklart återanvändas! Denna julklapp är perfekt för en person som fryser mycket eller som tar långa promenader med hunden osv. 

 1. Personlig mugg

Köp en personlig julklapp. Det finns flera hemsidor som säljer muggar och glas som man kan personalisera. Ge ett glas med personens namn. Eller varför inte en mugg med bilder på er båda? Vi är säkra på att denna mugg/ glas kommer att användas flitigt. 

 1. Videohälsning 

Denna julklapp kan vara helt gratis. En grupp av vänner kan spela in individuella julhälsningar som sedan samlas till en hel video. Personen som får denna videohälsning kommer med största sannolikhet uppskatta tiden som lagts ner på videon. Ett annat förslag är att höra av sig till en kändis som (förhoppningsvis) är villig att spela in en videohälsning till personen som ska få den till jul. 

 1. Massagematta och foam roller

Med ökad hemundervisning och dålig ergonomi är det lätt att bli stel i rygg och nacke. Räddningen skulle kunna vara någon form av massagematta eller foam roller. Julklappen är perfekt till någon som klagar över nack- och ryggont. 

 1. Digitalisera alla gamla filmer från när du var barn

Det kan vara svårt att veta vad man ska ge en förälder eller farförälder som inte önskar sig något. Detta julklappstips är gratis och väldigt personligt. Samla ihop videos och bilder som togs under din barndom och skapa en video. På detta sätt kommer bilderna var samlade på en och samma plats. Personen som får julklappen kommer kunna titta om på filmen. En julklapp som får en att känna sig nostalgisk!

 1. Boken “burn after writing”

Denna bok är perfekt för en person som behöver få ut sina tankar. Den fungerar nästan som en journal men skillnaden är att man ska kasta den eller rättare sagt bränna upp den när den är ifylld. Det kan vara teraupetiskt att göra av sig med tankar lika mycket som att göra sig av med (bränna upp).

 1. Presentkort

En julklapp som har ryktet av att vara “tråkig”. Däremot är denna klapp oerhört uppskattad när den väl kommer till användning. På detta sätt är det garanterat att personen väljer något som den verkligen tycker om. 

 1. Tyngdtäcke

En perfekt julklapp för den som har sömnsvårigheter. Ett tyngdtäcke ger en ökad avslappning, minskad stress och bättre sömnkvalitet.  

 1. Mikrovågstofflor – tofflor som värms i mikron

Denna julklapp skulle uppskattas för den med lite extra frusna fötter. Istället för att sätta på sig ett par vanliga tofflor har man dessa som värms upp i mikron. Perfekt för den kalla vintern. 

 1. DIYs

DIY- do it yourself. Varför inte komma på något eget och skänka lite extra tid åt en  julklapp.

 1. Selfie-lampa med mobilstativ

Nu när det är lite mörkare tider passar det alltid bra med lite extra ljus till sina bilder eller filmer. 

 1. Fotoskrivare för iphone

Mycket effektiv att kunna få ut sina bilder direkt från sin iPhone. Bilder skapar många roliga minnen och är väldigt uppskattat. 

 1. Självvattnande kruka

En perfekt julklapp till den som önskar ha mer växter i sitt hem men inte riktigt orkar vattna dem. 

 1. Doftljus

Varför inte liva upp vardagen med ett härligt doftljus. De kan alltid höja upp stämningen i rummet man befinner sig i.

 1. Självförsvarskit (lagliga)

I den värld vi lever i är det absolut inte konstigt att känna sig osäker. Den optimala lösningen är att man lär sig från tidig ålder att inte skada andra. Tyvärr erhåller vissa individer inte den miljön eller kunskapen. Detta kan vara ett kortsiktigt men en användbar present för att säkra sina promenader. 

 1. Eteriska oljor

En ultimat julklapp till hudvårdsälskaren. Men utöver hudvården har eteriska oljor även positiva effekter på våra sinnesstämningar. 

 1. Vegolåda – presentlåda med veganska delikatesser

Känner du någon som är vegan är detta en perfekt julklapp till hen. En vegolåda kan bestå av flera olika sorters veganska delikatesser som hen nog skulle uppskatta. 

 1. Choklad

Kanske en tråkig julklapp men den passar trots allt alla åldrar. Vem blir inte glad av lite choklad till jul?

 1. Solcellsladdare till mobilen 

En ultimat julklapp till den som håller på med mobilen mycket men som även bryr sig om klimatet. 

 1. Doftpinnar

Denna julklapp har ungefär samma funktion som ett doftljus. Doften livar upp och höjer stämningen i rummet. Alltid trevligt att komma hem till ett väldoftande boende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *