Inga widgetar hittades i sidofältet!

Igår kväll fick Rydbergaren ta del av detta meddelandet:

Hej Rydbergaren

Idag hände en tragedi. Jag gick ner i matsalen och såg att det blev risgrynsgröt. Det var bara att vända och börja röra sig ner mot torget. Jag och mina kompisar var förväntansfulla och glada att vi skulle få avnjuta en kulinariskt måltid på Sibylla efter alla dagens lektioner. Vi gick in genom dörren, betalade, fyllde upp drickan och kollade runt. Var är GRILLKRYDDAN!! En oro byggdes i oss alla, vi vågade oss fram till disken och frågade Sibylla jobbaren var grillkryddan var. DEN ÄR SLUT. SLUT? frågade jag tillbaka, slut? Hur kan det vara möjligt. Den magiska kryddan som svetsar ihop vår mat och ger oss en liten tid att njuta från skolan är slut??? Vi visste inte vad vi skulle bära oss åt. En var upprörd, en grät och en bara var tyst och gick. 

Jag visste inte var jag skulle vända mig för att få fram mina problem så jag skrev till er. Jag hoppas att ni ska kunna få tillbaka grillkryddan och göra våra liv hela. Jag vet inte hur jag och mina klasskamrater kommer klara oss utan dem. 

Från:

En upprörd sammis elev

Redaktionen på Rydbergaren har även själva blivit utsatta för detta problem vilket gjorde att vi tog saken i våra egna händer. Vi ringde upp Sibylla som försäkrade oss att grillkryddan inte är permanent borttagen utan att det skett ett problem med leveransen och kryddan beräknas återvända på fredag (15/12). Förhoppningsvis håller Sibylla det de lovat, oavsett utfall så uppdaterar vi er om hur historien slutar.

Av

Hugo Ericson

Ett svar på ”Lucka 14 – Var är grillkryddan på Sibylla?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *