Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hur man överlever vinterhalvåret

Hur överlever man vinterhalvåret? Ja, det är en fråga jag själv skulle vilja ha svar på.  Med liten tillgänglighet av solljus och mycket i skolan kan det vara svårt att vara optimistisk. Jag har därför samlat fyra förslag på saker man kan göra för att hitta lite ljus under denna mörka tid!

Baka!

I ärlighetens namn är bakning något jag aldrig trott skulle hamna på denna lista. Efter att ha dragit igång med bakning sedan början av månaden kan jag bekräfta att detta hjälper! Bakning kan vara hur roligt som helst och som en form av terapi. Nu när största delen av tiden spenderas hemma finns det inget bättre än att fylla huset med doften av nybakade bullar. Det bästa med att baka är att det är mysigt till skillnad från kylan som upplevs när man stiger ut ur dörren. Det allra bästa med bakning är att resultaten (oftast) blir smarrigt!

Flytta runt möbler

Sluta inte läsa! Med detta menar jag att uppdatering i vardagen kan vara allt som behövs! För att göra detta behöver man alltså inte köpa några nya möbler. När de flesta idag knappt går ut ur ytterdörren är variation i vardagen det sista många av oss får uppleva. Möblera om! Skapa spänning. 

Rör på dig!

Jag vet att du har hört detta minst 100 gånger under denna pandemi. Jag kan bekräfta att denna uppmaning borde tas på största allvar. När vardagen inte längre följer en struktur kan det vara bra att göra sitt egna schema. Bestäm dig för att du ska ta några varv runt byggnaden under lunchrasten. Använd dig av Youtube och inspireras av alla “at home workouts”. Varför inte prova på någon ny träningsform? Prova yoga eller någon form av cirkelträning!

Gör allt det där…

som du alltid har velat göra! Prova på något nytt! Måla! Laga mat! Meditera! Vardagen är vanligtvis väldigt stressig. Samtidigt som jag längtar tills dagen allt kommer att bli “som vanligt” igen finns det inget som säger att vi inte kan ta tillfället i akt att varva ner lite. Nu finns tiden att titta på alla serier och filmer man annars inte skulle haft tid till. Nu när solen har försvunnit finns det inget mysigare än att dricka te och se på film. 

Hoppas denna korta guide har hjälpt dig att göra vardagen lite roligare! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *