Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

 

Att ställa upp som chefredaktör var inte det självklaraste valet. Jag är tjejen som stävar efter det perfekta betygsnittet samtidigt som jag försöker att hinna med två jobb. Många frågar mig hur jag orkar ha så många bollar i luften samtidigt. Men om Du frågar mig, så är det en del av den underbara VRG-andan.

Vi alla strävar efter att kunna prestera vårt allra bästa och räcka till på så många olika sätt. Med tanke på de höga avgångsbetygen på VRG Djursholm kan vi dra slutsatsen att vi i de flesta fall lyckas. Känslan av att ha åstadkommit något som får en att känna sig stolt är oslagbar, men tyvärr är känslan av att ha misslyckats helt förkrossande. Ibland går det inte hela vägen och då är det inte helt lätt att acceptera situationen och gå vidare. Det handlar om att hitta motivationen igen, eftersom innan man vet ordet om det så finns det ytterligare ett till prov att plugga inför.

VRG Djursholm har varit en plats som har låtit mig utvecklas. Jag går nu tredje och sista året, och kan ibland komma på mig själv att avundas alla yngre elever som har en längre tid på skolan kvar framför sig. Jag säger inte att jag inte längtar efter studenten, utan jag önskar att tiden hade runnit förbi långsammare så jag hade kunnat ta del av sakerna jag har missat på grund av det höga tempot i min vardag. Jag drömmer om att vara som tjuren Ferdinand och lägga mig i gräset för att lukta på blommorna; tagit den där extra tiden och hängt i sofforna i HB och taggat till lite extra på fredagar inför allt som helgen har att komma med tillsammans med den dunkande musiken som får alla lärare att “go crazy”.

Jag heter Amanda Heydari och jag är den nya Chefredaktören för VRGDT. Jag har tidigare suttit i styrelsen som webbansvarig och kände nu att var hög tid för mig att bidra ännu mer till en kommitté jag verkligen brinner för! Jag tror inte att eleverna riktigt förstår hur mycket tid och energi varje skribent lägger ner på skoltidningen. Det handlar om att producera en text som både underhåller och behagar läsaren, och som kan ta timmar att skriva. Efter att velat under en längre tid tog jag beslutet att ställa upp. Det var grundat på att jag verkligen trodde (och fortfarande tror) att jag kan ta skoltidningen till en helt annan nivå. Jag ville så mycket och nu kunde jag verkligen ta tag i saken i egna händer och låta min vision för tidningen bli sann. Nu har redaktionens resa för en bättre skoltidning börjat och nu är det bara vänta och se vart den leder oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amanda Heydari
Chefredaktör
aman.heyd-2013@live.vrg.se

Samtliga bilder ägs av Amanda Heydari. Tillstånd har givits till att använda bilderna på VRGDTs hemsida.