Inga widgetar hittades i sidofältet!

stenbocken

Stenbocken, 22 December – 21 January

Din favoritsak att göra vid juletid är att njuta av julmusiken, filmerna och spelen. Du har varit så upptagen under terminen att du knappt hunnit andas. Nu när du äntligen har lite ledigt passar du på njuta av dina privata intressen. Du kommer även att få flera gåvor som väcker dina intressen.

 


 

vattumannen

Vattumannen, 20 Januari – 19 Februari

Julen är en tid som gynnar dig. Du är den personen som bryr sig om andra och ser till att de mår bra. Att spendera tid med nära och kära är bland det bästa du vet, och julen är någonting som aldrig sviker. En sak är säker, tomten vet att du varit snäll. 

 


 

fiskarna

Fiskarna, 19 Februari – 21 Mars

Du gillar julen eftersom att du får spendera den med din familj. Det känns bra för dig att vara omgiven av de människor som känner ditt riktiga jag. Du är en mycket kreativ person som njuter av denna tid.

 


 

vädur

Väduren, 21 Mars – 20 April

Du hatar att se någon dränka sig i sorg. Med några övertygande ord från dig så kommer alla ha kul på nolltid. Julen ingjuter energi och du kommer vara upptagen med att smaka på all läcker mat som exklusivt erbjuds på julbordet.

 


 

oxe

Oxen, 20 April – 20 Maj

Du är något av ett controlfreak. Din ena halva längtar efter vilt julfirande samtidigt som den andra vill fixa alla detaljer så gott det går. Du vill se till att maten är väl förberedd och att det finns tillräckligt med presenter till alla. Men stanna inte kvar i köket samtidigt som alla andra har kul. Det är okej ifall allt inte går som planerat, lovar.

 


 

tvillingar

Tvillingarna, 21 Maj – 21 Juni

Höjdpunkten under julen för dig är att prata med gamla vänner. Glöm inte att ringa de nära och kära som bor långt borta. Du kommer att ha jättemycket att prata om och speciellt diskutera dina fina julklappar som du fått. Att fixa saker med dina händer är din gåva. Hjälp ett barn bygga sin nya leksak eller cykel. Sedan får du inte glömma att kolla din e-mail, någon har skickat ett kärleksfullt mail.

 


 

kräfta

Kräftan, 22 Juni – 22 Juli

Dina noggranna uppfattningar har hjälpt dig med att hitta perfekta presenter till dina nära och kära. Det är en stor glädje för dig att se deras ansiktsuttryck när de öppnar presenter. Det finns en liten chans att du inte får exakt det du önskat dig, men frukta inte, varför inte unna dig själv denna sak?

 


 

lejonet

Lejonet, 23 Juli – 22 Augusti

Barnet som lever kvar inuti dig utstrålar din entusiastiska attityd mot julen. Det gör en rolig tid för alla och ingen kan inte låta bli att le. En vän som bor långt borta kan komma och slå en signal när du äter. Svara och berätta om allt som håller dig kärt. Den turen om att få de klappar du önskat är det som främst präglar ditt nöje med julen.

 


 

ljungfrun

Jungfrun, 23 Augusti – 22 September

Som vanligt kommer allas ögon att vara på dig. Välj ut din juloutfit noga och ta lite extra tid för att piffa upp dig. Passa på att använda några lyxiga accessoarer som tomten kommer skänka dig. Det kan hända att sarkastiska kommentarer slängs efter dig, men låt ingen förstöra denna speciella dag för dig.

 


 

vågen

Vågen, 23 September – 22 Oktober

Julen är den tid som du känner lättnad när människor njuter av matlagning, shopping och utsmyckning. Du har arbetat hårt med det här och ingenting ger dig en bättre tillfredsställelse. Dock är du inte den enda som jobbat hårt, någon har spenderat timmar i stan för att hitta den speciella presenten till dig. Den är något extraordinärt och möter ditt godkännande. Dina vänner känner dig bättre än du tror.

 


 

Skorpionen

Skorpionen, 23 Oktober – 21 November

Julen är en festival av sevärdheter, färger och dofter. Var noga med att spara dina minnen på papper denna jul. Du kan använda det som ett manus för en spännande film. Någon kommer att be dig om hjälp med matlagning eller barnpassning. Ta en timme av ditt liv för att lätta någons stress.

 


 

skytten

Skytten, 22 November – 21 December

Barn älskar att leka med dig och de uppskattar ditt barnsliga jag. Till och med vuxna kommer att flina åt dig. Om du är singel kan du träffa någon speciell under ett festligt tillfälle. Är du redan i ett förhållande? Skriv dem ett kärleksfullt brev.

 


 Skribent: Victoria Zheng

Illustratör: Elina Malmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *