Inga widgetar hittades i sidofältet!

Stenbocken 22/12-20/1

stenbocken

Livet är som en sinuskurva, det har sina växelvisa toppar och dalar. Den senaste (halva) perioden har varit svår, med mycket stress och påfrestande händelser. I tider som dessa är det lätt att förlora hoppet, men misströsta inte. Framtiden är ljus för dig, inom kort kommer mycket kännas lättare. Anamma en positiv inställning så kan du dessutom ge ditt liv en konstant positiv förändringshastighet.

 

Vattumannen 20/1-19/2

vattumannen

Stjärnorna säger dessvärre att olycka präglar vattumannens närmsta framtid. Inom kort kan dina relationer komma att bli ansträngda, och det finns en stor risk att du går miste om något du länge önskat och arbetat för. I tider som dessa är det viktigt att försöka bibehålla sin positivitet. Hur klyschigt det än kan tyckas lär du dig något av varje motgång, så ha det i åtanke när livet känns svårt.

 

Fiskarna 19/2-21/3

fiskarna

Som fisk är du en person som inte är sen att anpassa sig efter andras önskningar och åsikter. Du besitter ett diplomatiskt synsätt med vilket du får människor i din omgivning att känna sig omtyckta och inkluderade. Att vara flexibel är en fantastisk och socialt åtråvärd egenskap, men det är samtidigt viktigt att inte anpassa sig till den utsträckning att du måste överge din egen åsikt. De som inte kan hantera att du har en egen vilja är inte värda din vänskap.

 

Väduren 21/3-20/4

vädur

Din vardag kommer inom kort att förändras drastiskt, och det till det bättre. Vad som tidigare har känts tungt blir plötsligt fjäderlätt, och du tar dig an livet med stor självsäkerhet. En i högsta grad bidragande anledning till denna plötsliga och positiva utveckling är en nyligen stiftad bekantskap.

Oavsett relationens typ och syfte kommer den göra dig starkare, så anamma de sociala situationer som ges.

 

Oxen 20/4-21/5

oxe

Den närmsta framtiden för oxen präglas av kärlek. Om du är i ett förhållande kommer du upptäcka att du och din partner har en speciellt bra kontakt. Är du istället är singel är det ett perfekt tillfälle att träffa nya människor. Känn dig säker i att du är fantastisk precis som du är, och att din omgivning kommer gilla dig därtill.

 

Tvillingarna 21/5-21/6

tvillingar

Ibland är livet underbart, och så är även din närmaste framtid. Du går hand i hand med fru Fortuna och hittar en fyrklöver vid varje vägskäl. Under gynnsamma tider som dessa är det viktigt att göra det mesta av lyckan. Nu är det hög tid för dig att prova på något nytt, eller göra bekantskaper du tidigare inte vågat dig på.

 

Kräftan 21/6-23/7

kräfta

Du är, till följd av din fantastiska förmåga att uppmärksamma och hörsamma andra, en mycket uppskattad person. Inom kort kommer dina sociala kompetenser om möjligt vara ännu mer framträdande, och du har möjlighet att lära känna många nya människor till följd. Om du är öppen för att socialisera dig kan du komma att ha mycket roligt framöver.

 

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Din arbetsbörda har länge varit tung, och med det har du lärt dig mycket om stresshantering och hur du uppnår en effektivitet. Ditt konstant hårda arbete ger fantastiska resultat och kommer fortsatt att göra det, men det riskerar att gå ut över ditt välmående. Se till att du har tid att vila och tänka på annat än plikter. Med rätt prioriteringar i livet kan du fortsätta briljera.

 

Jungfrun 23/8-23/9

ljungfrun

Du är en inflytelserik person, och många lyssnar till din åsikt. Med ett förtroende hos din omgivning har du en verklig möjlighet att göra en skillnad. Om du dessutom lyssnar till och reflekterar över andra perspektiv än ditt eget lär du dig ännu mer. Engagera dig i frågor du tycker är viktiga, och fortsätt göra din röst hörd.

 

Vågen 23/9-23/10

vågen

Med en rationell och logisk personlighet bildar du snabbt en uppfattning om hur problem bör lösas och diverse situationer hanteras. Ditt tänkande medför även att du hinner fundera över ditt agerande en andra gång, och därefter betvivla det. Även om det är klokt att tänka ordentligt innan du handlar kan du känna dig trygg i att din intuition också är att lita på.

 

Skorpionen 23/10-22/11

Skorpionen

Du är en lyhörd person som tillåter alla i din omgivning att komma till tals. Att kunna konsten att lyssna är en extraordinär social begåvning, men det gör dig även mottaglig för negativitet. Försök att i största möjliga mån sålla bort elaka kommentarer och fokusera istället till fullo på allt fantastiskt som gör dig till dig.

 

Skytten 22/11-22/12

skytten

Om du på senaste tiden har känt dig osynlig i sociala situationer är det på väg att förändras. Inom kort kommer du istället uppleva en popularitet. Det är viktigt att hålla i minnet att självsäkerhet börjar med självuppskattning. Om du kan uppmärksamma dig själv och vara stolt över det positiva du gör och är, har du vunnit den viktigaste av alla populariteter:  din egen.

Skribent: Johanna Lindström

Illustratör: Elina Malmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *