Inga widgetar hittades i sidofältet!

oxe

Oxen 21/4 – 21/5

Dessvärre kan du vänta dig en tung tid framöver. Kugghjulet motsvarande skolan utgör en ojämnhet i livets mekanismer. I tider som dessa är det viktigt att hålla blicken på horisonten. Ha i åtanke att allt kommer ordna sig, oavsett de svackor du upplever just nu.

tvillingar

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Du har gång på gång blivit bränd av kärleken. Vad som till en början verkat perfekt har sedan tagit en annan vändning. Ta en paus från turturduvor och Amors pilar för att reflektera över vad du söker hos en respektive. När du funderat över vad du vill med nästa relation är du redo att återuppstiga ur askan.

kräfta

Kräftan  22/6 – 23/7

På sistone har du oroat dig över mycket. Skola, vänner, kärlek och framtiden är konstant i dina tankar. Försök komma ihåg att du inte kan kontrollera allt som sker omkring dig. Finn ett lugn i dessa oberoende ting och ta dagen som den kommer. Stjärnorna vet dessutom att du har kompetens nog att lösa vilken situation som än dyker upp.

lejonet

Lejonet 24/7 – 23/8

Vilken glädje! Det är ett lyckligt lejon som för tillfället flyger högt över alla orosmoln. För att göra det mesta av denna positiva tid är det viktigt att du omger dig med likasinnade människor. Det finns en risk att de som inte delar din lycka istället tynger ner dig till molnen igen.

ljungfrun

Jungfrun 24/8 – 23/9

Genom vått och torrt har dina vänner alltid funnits där för dig. Vare sig du behöver en axel att gråta mot eller bara smakråd gällande vårjackan bistår polarna dig alltid. Inom den närmsta tiden är det speciellt viktigt att jungfrun visar sin uppskattning för sina stöttepelare. Var noga med att uppmärksamma dina kompisar med komplimanger, och på en extra generös dag kanske till och med bjuda på kaffe från matsalen.

vågen

Vågen 24/9 – 23/10

Ironiskt nog har vågens relationer på sistone varit allt annat än balanserade. Du upplever ofta du ger mer än du får tillbaka, och det hela börjar bli tärande. Se till att prioritera dig själv framför dina vänner, och umgås med de som hjälper snarare än stjälper.

Skorpionen

Skorpionen 24/10 – 22/11

Inom en närmare framtid kommer ditt humör försämras märkbart. Du är oförklarligt irriterad och arg. Det är mänskligt att ventilera sina känslor, men välj ditt forum noga. När ilskan lämnar dig lika tvärt som den kommit är det tråkigt om du bråkat i onödan med kompisar eller familj.

skytten

Skytten 23/11 – 22/12

Skytten är lyckosam! Med fyrklöver sprutande ur öronen och en skatt vid slutet av varje regnbåge är det dags att ta chanser. Sök till Melodifestivalen 2016, prova att cykla enhjuling eller snacka med snyggingen i HB, det viktiga är att du utnyttjar denna gynnsamma tid!

 

stenbocken

Stenbocken 23/12 – 20/1

Stenbocken har under en längre tid arbetat flitigt, och inom kort kommer frukten av arbetet vara redo att skördas. Du inser snart hur allt sker till din fördel. Njut av det enkla livet, men glöm inte att du förr eller senare kommer behöva så en ny plantering.

vattumannen

Vattumannen 21/1 – 19/2

Alla vill hänga med vattumannen! Det finns ingen häftigare än du, och dina vänner flockas kring dig. Finn, utan att bli allt för självgod, en trygghet i att du är omtyckt av så många. Genom att vara trevlig och inbjudande blir den tillfälliga uppståndelsen permanent.

fiskarna

Fiskarna 20/2 – 21/3

Du är aldrig sen att hörsamma dina kompisars diverse dilemma och trångmål. Att vara en god lyssnare är en fantastisk, empatisk kompetens, men kan också kräva mycket av en själv. Allt eftersom du hör vad dina vänner har problem med vill du vänligt sträcka ut en hjälpande hand. Det är viktigt att inse att du inte kan lösa allt, och att handen bara sträcker sig så långt som dina fingrar når.

vädur

Väduren 22/3 – 20/4

Du har under en längre tid varit intresserad av någon, men varit osäker på hur denne känner för dig. Nu är tiden inne för dig att ta steget. Känn dig trygg i att du är en fantastisk människa och bär detta lugn synligt för den andre och resten av världen. Finns det något attraktivare än en självsäker vädur?

Skribent : Johanna Lindström

Illustratör : Elina Malmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *