Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

Hejsan, jag är en anonym pöjk på 17 vårar som beundrar dig från topp till tå. Hur ska jag, en enkel, osynlig kille bland jäntorna, kunna bli lika frän som du?

Svar: Jag var själv som du när jag gick i gymnasiet och det handlar mycket om självkänsla och om att trivas med sig själv. Om man gör det så smittar det och andra kommer känna sig trygga i din närvaro. En del söker efter mer spännande partners men jag tror att det är för att de inte vill ta ansvar för att göra sitt eget liv mer intressant. Var nöjd med dig själv så kommer du tids nog hitta någon som uppskattar dig för den du är.

Hej KIM! Du verkar alltid så munter och glá. Ibland sitter jag i min ensamhet och gråter till Extreme Home Makeover och jämrar mig över mitt ensliga liv. Jag undrar om du någonsin gråter? När gjorde du det senast?

Svar: Hej! Jag kan också bli tårögd av känslosamma livsöden. Sist det kom en tår var nog till Nybyggarna på kanal 5.

 

Hej Kim, jag har ett i-lands problem. På senaste tiden har jag funnit det väldigt svårt att finna en balans mellan alkohol och studierna. Kompisarna bara festar och festar och jag vill inte missa allt skoj som är på G. Det handlar ju inte bara om att kvällen är förstörd pluggmässigt utan även dagen efter… Har du ett tips som kan hjälpa mig att bevara mina tipptoppa betyg samtidigt som jag har kul?

Svar: Absolut! Det finns en väldigt enkel lösning på dina problem. Självklart ska du umgås med dina vänner, men det behöver inte betyda att du måste använda alkohol. Själv gör jag det inte och du kan ju fråga andra lärare eller utgångna elever hur kul de tror jag hade på dansgolvet på studentbalen! Det är faktiskt en väldigt uppfyllande känsla att kunna njuta och ha roligt utan alkohol när man faktiskt är i kontroll över sig själv. Du blir också attraktiv för andra då de flesta faktiskt inte tycker det är särskilt sexigt med aspackade personer. Är du sedan över 18 och har körkort är det bara att köra hem och du slipper vakna vid nattbussens ändstation. Du vaknar också upp fräsch på söndagen och kan spendera hela dagen till effektiva studier!

Tja! Jag undrar lite kort och gott hur jag kan bli rolig. Mina skämt är tydligen tråkiga (enligt mina vänner) och skulle vilja ha lite råd av mästaren med stort M.

Svar: Det bästa sättet att bli bra på något är att öva. Kolla mycket på andra roliga människor och ta inspiration från det. Det kan ju också vara så att du redan är rolig men att dina kompisar har väldigt dålig humor. Tycker alla att du är tråkig eller bara vissa? Om kompisarna har dålig humor tycker jag du ska fortsätta med dina skämt för att utbilda dina vänner!

Tjenare Mannen! Jag har gått runt och spanat på en specifik lärare under en längre tid. Har du några tips på hur man skulle kunna vinna hens hjärta?

Svar: Tyvärr måste jag nog avråda dig från att försöka göra några närmanden då det troligtvis inte kommer sluta lyckligt. Jag skulle råda dig till att satsa på någon i din egen ålder och försöka släppa din crush.

 

Amanda Heydari
aman.heyd-2013@live.vrg.se

Samtliga fotorättigheter tillhör redaktionen på VRGDT.