Inga widgetar hittades i sidofältet!

Nu är det inte långt kvar till sommarlov. För oss treor är det sista tiden här på VRG (det är exakt 27 dagar kvar nu!). För tvåorna och ettorna är det ett år närmre er student. Det har varit stressigt, det har varit tärande, men vi har lyckats såhär långt. Nu är det slutspurten innan vi går i mål.

Under det senaste läsåret har jag och mina co-redaktörer, Lovisa Lagerqvist och Elsa Reuterswärd, jobbat för att tidningen ska överleva. Vi är otroligt glada över att ni varit med. Tack för att ni läst och särskilt tack till den fina redaktionen som varit med och gjort tidningen!

Nästa år tas tidningen över av Theresia Eriksson. Under året har hon bidragit många artiklar av hög standard för tidningen och vi är övertygade om att dess framtid är i säkra händer!
Läs vår intervju med henne här.

I detta nummer finner du många fina intervjuer och reportage. Har vi inte alla under året funderat på vad Jakob Lindgren har i Lådan? Helpdesk har fått tillskott i form av två tjejer. Vad var det som attraherade dem undrar vi. Vi har även följt Johan Orrenius, killen vars stil bryter upp den vanliga VRG-kostymen, under några dagar. I en intervju avslöjas dessutom att jag har en viss passion (även om det är ett lite väl starkt ord kanske) för ett visst tv-program. Allt detta och mycket mer.

Tack för detta året och glad sommar!

 

Katarina Jansdottir, chefredaktör VRGDT.
katarina.lonnqvist@djh.vrg.se

av VRGDT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *