Inga widgetar hittades i sidofältet!

Med två veckor kvar till julafton är det många som funderar över julklappar till sina nära och kära. Att skolan slutar bara dagar innan dopparedagen innebär dessutom att vi inte till fullo kan hänge oss till klapphandeln. Vore det inte bra om vi kunde julhandla smidigt, i samband med skolan?

Skolans UF-företaget är svaret på dina önskningar! Den 16 december bjuder ekonomieleverna in till Viktor Rydberg Djursholms julföretagsmässa. Under kvällen ställer UF-företagen upp sina produkter och du får möjlighet att köpa dem. För att du ska ha lite förkunskap om allt det goda som bjuds följer här en presentation av några av företagen. 

The Rip Kit – Mikaela Jansson, Hana Fallenius-Hlaing, Anna Woodcock, Anna Hagman, Alice Eriksson

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.45.24
Bilden tillhör The Rip Kit

The Rip Kit erbjuder ett tufft, trendigt och exklusivt kit som innehåller de verktyg och instruktioner som behövs för att du själv ska kunna rippa jeans på effektivaste och snyggaste sätt. Kittet innehåller ett mindre rivjärn, en pincett, en sax samt ett fint kort med ett lösenord som ger tillgång till inspirerande tutorialvideos på vår hemsida. Med kittet blir jeansen trendiga igen och får ett nytt värde samtidigt som du själv får möjligheten att skapa en personlig touch, spara på plånboken och återanvända jeans som annars inte kommer till användning. Dessutom fungerar The Rip Kit som en plattform där du kan både inspirera och inspireras samt känna trygghet och tillit till oss. Vår vision är att uppmuntra ett cirkulärt tänkande, kreativitet och framförallt användningen av rippade jeans.

 Med den perfekta julklappen önskar The Rip Kit en riktigt god jul!

 

Revolutio UF – Filippa Birgersson, Lovisa Bergström, Mathilda Björkman, Cecilia Äng, Sara Fredrikson

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 09.47.13
Bilden tillhör Revolutio UF

Det behöver inte vara svårt att göra skillnad. Det ska inte vara en uppoffring att göra gott. Här på Revolutio har vi en vision. Vi tror att vi kan påverka konsumtionsmönster, bidra till en hållbar miljö och hjälpa de flyktingar som nu anländer till Sverige – allt på samma gång.

Vår affärsidé är enkel. Vår produkt är en fantastisk cykel. Men du får bara köpa den av oss om du samtidigt ger oss en annan cykel. De cyklar vi får in skänker vi till Fryshuset – till blivande svenskar och vänner. Genom ditt köp och din gåva blir du en del av en unik skara omtänksamma cyklister, och skänker samtidigt glädje och frihet till någon som verkligen behöver det. Vill du veta mer? Gå in på Revolutio.com, följ oss på Facebook: Revolutio och instagram: RevolutioUF

 

Viltmästarna – Johan Nordmark, Jakob Haskel, Ted Boheman, Fredrik Hallius

12336041_1042411372447048_1281516863_n
Bilden tillhör Viltmästarna

Vi är fyra killar som går i trean på ekonomiprogrammet. Vi har genom statistik och marknadsundersökningar märkt att svensken har fastnat i sina gamla matvanor och äter mestadels gris och nötkött. Där såg vi på viltmästarna en möjlighet att förse privatpersoner med färskt, närproducerat viltkött av högsta kvalité. Köttet får vi från en gård liggande 30 minuter söder om Stockholm vid namnet Bockholmssättra.  Detta gör vi genom att leverera kött till dörren hem till kunden. Köttet vi erbjuder är av dovhjort samt mufflon. Målet är att skapa ett kundnätverk baserat på leveranser på månadsbasis, där kunden har använt sig av vår webshop genom att beställa köttet. Köttet kommer vara vakuumförpackat och några förslag på recept kommer att medfölja för att ge kunden inspiration.
För mer information kontakta oss på: viltmastarna@gmail.com

 

First Aid UF – Louise Wetterlundh, Carl Bruneheim, Gustav Tiedtke, Alexander Dolk

Bilden tillhör First Aid UF
Bilden tillhör First Aid UF

 

First Aid säljer modernt designade och stilrena första förbandskit som är utrustade med förbandsartiklar för grundläggande skador uppkomna på en av de tryggare platserna för varje enskild individ, hemmet. Lådorna är gjorda i plåt och är i storleken 19,9 x 11,3 x 6,6 cm och finns i flertalet färger. Allt för att du som kund ska få de nödvändigaste och mest användbara förbandsartiklarna samlade på ett och samma ställe i en designad låda som inte tar upp för mycket plats i ditt hem. Att kunna ta hand om och behandla lättare skador är en självklarhet för alla människor men har du gett dig själv möjligheten att också göra det. Tveka inte, inhandla vår produkt nu så att du snabbt och enkelt kan ta hand om dig själv och dina närmaste när olyckan skulle vara framme.

Kontakt: mail: firstaiduf.vrgd@gmail.com Instagram: @firstaiduf

 

Allergic UF – Sofia Hedman, Bianca Dahlquist-Sjöberg, Lina Sundman

Bilden tillhör Allergic UF
Bilden tillhör Allergic UF

Vår affärside är att underlätta tillvaron för allergiker med svenska som modersmål när de åker på semester, genom att ha en app som kan översätta, kommunicera och informera om de vanligaste förekommande födoämnesallergier till de sex språk som vi valt.

 

Owl UF – Sophia Lindgren, Saga Urban, Sofie Lindberg

Bilden tillhör Owl UF
Bilden tillhör Owl UF
Bilden tillhör Owl UF
Bilden tillhör Owl UF
Bilden tillhör Owl UF
Bilden tillhör Owl UF

 

Owl UF skapar applikationen HÖGSKOLEPROVSKAMPEN. Appen kan liknas med Quizkampen, fast med högskoleprovsuppgifter inom svenska ordförståelse och matematik. Syftet är att göra studerandet roligt och att effektivisera inlärningen. Träna, tävla, 2.0!

 

Naked Delights UF – Alexandra Winberg, Cecilia Granberg, Carolina Ulriksson, Isabella Bergström

Bilden tillhör Naked Delights UF
Bilden tillhör Naked Delights UF
12301658_10207169566573971_5836423804298855683_n
Bilden tillhör Naked Delights UF
12314610_10207169567133985_1021304912081934617_o
Bilden tillhör Naked Delights UF

 Naked Delights erbjuder attraktivt förpackade och hälsosamma bakmixar. Produkterna vi erbjuder är färdiguppmätta bakmixar (300 g) innehållande ingredienser till bakverken brownies, chocolate chip cookies och rawfood-bollar. Samtliga bakmixar är fria från gluten, raffinerat socker samt processade ingredienser. De färdiguppmätta ingredienserna och de tydliga instruktionerna gör det möjligt för kunden att snabbt och enkelt kunna njuta av de godaste bakverken utan ohälsosamma ingredienser. Naked Delights produkter kan även med fördel användas som en modern present i stället för t.ex. blommor eller choklad. Den perfekta julklappen! 


nakeddelightsuf @ instagram

 

Mercy UF – Julia Pagmar, Emma Hernmarck, Rebecca Versteegh, Alexandra Mix

Bilden tillhör Mercy UF
Bilden tillhör Mercy UF

Mercy UF designar och säljer högkvalitativa och moderiktiga solgalsögon till ett bra pris. Mercy kommer att använda sig exklusivt av E-handel som försäljningskanal för att bygga en kostnadseffektiv distributionsmodell som möjliggör ett attraktivt konsumentpris. Mercy har ett nära samarbete med företaget Modo och tillsammans med deras designers har vi tagit fram vår egen produkt. Till en början säljs solglasögonen i en modell med de två färg alternativen svart och burgundy. När du köper ett par Mercy glasögon går 10 % av försäljningspriset till välgörenhetsorganisationen ”Optik utan gränser”. Optik utan gränser är en välgörenhetsorganisation som donerar glasögon och genomför syn undersökningar i utvecklingsländer. Försäljningen för Mercy solglasögon kommer vara tillgänglig i februari 2016 för 850 kronor styck och förbeställa kan du göra genom att kontakta Mercy via mail till mercyeyewear@gmail.com. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *