Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

 

Välkomna tillbaka!

Välkomna till ännu ett år med VRGDT! Vi hoppas att alla har haft en underbar sommar och att ni är lagom utvilade inför det kommande läsåret. Här på skoltidningen ska vi ändra upplägget lite från tidigare år. Vi brukade ge ut våra artiklar i tre till fyra nummer varje läsår men i år ska vi testa att uppdatera hemsidan mer kontinuerligt. Vi ska försöka lägga upp artiklar så ofta som möjligt och hålla er informerade om allt som händer på skolan!

VRGDT är en tidning för eleverna av eleverna. Så om du är intresserad av att skriva, fotografera, illustrera m.m. vill vi att du kommer på vårt öppna möte som kommer hållas nu i början av höstterminen! Skoltidningen är också en bra merit att ha på cv:et i framtiden, äen om vi självklart hoppas att ni som skriver tycker att det är roligt, är alla välkomna att gå med i VRGDT.

Även du inte har något som helst intresse av att engagera dig i skoltidningen skulle vi vilja ha dig som medlem (likt att vara medlem i elevkåren), det gör du lätt genom att fylla i dina uppgifter här. På så sätt får vi mer finansiering och kan skapa en bättre skoltidning och roligare evenemang för er att njuta av.

Förra läsåret publicerade vi en tryckt tidning och målet är att göra detta även i år. På vårterminen kan ni alltså se fram emot den andra upplagan av VRGDT i tryckt form! Mer information om detta får ni när vi börjar närma oss.

Vi har även en del nyheter när det kommer till våra sociala medier, i form av en Facebooksida, ett Instagramkonto och ett Twitterkonto! Därför skulle vi uppskatta om ni tog två sekunder ur era upptagna liv för att gilla oss på FB och nu när ni ändå är igång kan ni ju passa på att följa oss på Instagram och Twitter också! Där kommer vi att uppdatera när nya artiklar kommer ut på hemsidan, information om möten, nyheter om evenemang och allt annat som ni skulle kunna tänkas vara intresserade av.

 

Länkar till alla våra sociala medier

Facebook – Skoltidningen VRG Djursholm –https://www.facebook.com/vrgdtidning?ref=ts&fref=ts

Instagram – VRGDTidning –http://instagram.com/vrgdtidning

Twitter – @vrgdt –https://twitter.com/vrgdt

 

Trevlig vecka!

önskar styrelsen på VRGDT

 

Skribent Lovisa Hökstrand

Fotograf Isabella Lagerborg Newberry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *