Inga widgetar hittades i sidofältet!

Här kommer lite tips från Rydbergaren till er på gester man kan göra för personer man vill visa lite extra kärlek till. Dessa tips kostar inte mycket, då det är tanken som räknas. Det är viktigt att visa uppskattning på olika sätt. Man kan alltid komma på något eget eller göra en egen version på dessa tips. 

  1. Appreciation Jar

Nog det enklaste man kan göra till någon man tycker om. Appreciation Jar är traditionellt en glasburk fylld med lappar där det står saker man uppskattar hos den andra. Det enda du behöver är en glasburk, papper och penna, och komplimanger på lager. Använd din kreativitet för att designa på ett personligt sätt om du vill. 

  1. Korg med saker

Köp en korg eller ta någon du kan hitta hemma. Plocka ihop lite saker du vet att den som ska få korgen gillar. Det kan exempelvis vara personens favorit choklad, favorit läsk, ett gulligt kort, ett litet smycke eller annat. Värdet på korgen spelar ingen roll, det är tanken som räknas. Därför är det viktigt att du lägger ner tanke på vad som läggs ned i korgen. En bra idé är att köpa en present från skolans egna UF företag, exempelvis en cashmere-buff från RUT UF, ett par mjukisbyxor från PASITHÈ. Är personen i fråga mån om hållbarhet kan du besöka BeeAware UFs hemsida för att köpa habitat för pollinatörer. Då får personen i fråga ett certifikat som bevis.  

  1. Heldagsaktivitet 

Planera upp en heldag med olika aktiviteter som du vet att personen uppskattar. Aktiviteterna eller platserna kanske har en viktigt innebörd för er relation? Det gäller att planera och fundera över vad som du tror personen kommer uppskatta och hålla det hemligt. Hela dagen kommer både vara rolig och minnesvärd.  

  1. Laga en måltid

Laga något riktigt gott! Varför inte bjuda på läsk från skolans egna UF företag 0,0%? Bjud på en riktigt god maträtt, läs några tidningar eller kolla på Philippe Cohens egna youtube kanal för att hitta inspiration till vad du skall bjuda på. 

  1. Klubba från traditionssällskapet

Traditionssällskapet erbjuder möjlighetet att köpa klubbor för 10 kr till någon på skolan man uppskattar eller tycker lite extra om. En enkel gest som varken kräver tid eller mycket pengar. På så vis kan du förbättra någons skoldag och visa din kärlek. 

  1. En bukett rosor

Det finns få saker slår den traditionella presenten. Alla blir glada för en fin bukett med röda rosor. Det är simpelt och fint.

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *