Inga widgetar hittades i sidofältet!

Den här hösten har varit minst sagt unik. Det är första gången vi gymnasieelever har fått komma tillbaka till skolan på riktigt, men såklart har dessa månader även varit präglade av pandemin. Trots Omikron känner nog många att ljuset i slutet av tunneln börjar närma sig. Alla elever har nog känt av att detta varit en ganska fartfylld höst. Ett socialt marathon för alla som börjat ettan, en pluggfylld period för alla i tvåan, och allra sista höstterminen för alla i trean. 

Alla ettor har nu fått sätta rötter och kanske har man börjat få bättre uppfattning av sin årskurs. Tvåorna och treorna har dragit stora plugglass, med svåra och många prov, gymnasiearbeten, Model European Parliament, UF och universitetsengelska… Dock bör vi inte glömma att 03:orna under 200-dagars fick en rejäl pluggpaus och en chans att börja ladda inför studenten. 

Här på Rydbergaren började vi terminen med ett tillskott på hela 120 antal medlemmar! En otrolig start på skolåret. Därefter fick vi ge ut artiklar varje månad. Vi skrev om olika samhällsproblem under Globala Veckan, och har fått göra blandade projekt för årets julkalender. Nu läser du den allra sista artikeln för julkalendern, men även för 2021. 

Inför nästa år hoppas vi på en coronafri vår, fylld med studentfiranden för oss treor, samt annat kul för tvåorna och ettorna såklart. För att avsluta årets julkalender vill vi säga en sak till: Ta in varje minut av tiden ni har kvar i gymnasiet! Var tacksam för de härliga stunder vi delar på VRG, studer såsom att äntligen känna att man kan allas namn i den nya klassen; att ha lyft ett betyg; att njuta av toasten i cafeterian på en långsam måndagmorgon; att skratta tills man kiknar under en rast; att ta en välbetjänd pluggpaus; att inse att studenten är nära; att känna att man hör hemma. 

Gymnasietiden går fort och man måste passa på att ta reda på alla roligheter som annars går förlorade. Vi hoppas du tyckt om att läsa våra artiklar denna höst samt att du kommer fortsätta läsa i vår. Kanske skriver du även någon artikel? Vem vet, det kan bara tiden avslöja. Tack för den här terminen. Vi vill önska dig som läser en god jul och gott nytt år! Och ett stort lycka till på sista terminen på skolåret, nu kör vi!

Kramar,

Stina och Elinor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *