Inga widgetar hittades i sidofältet!

December. Enligt mig är detta en månad fylld med blandade känslor. Det finns hopp och en längtan till paus från allt skolarbete i form av lov. Vissa längtar till jul, samtidigt som det finns andra som ser firandet som tufft och påfrestande. Lovet spenderas på olika sätt då högtiden inte firas av alla. Innan det efterlängtade lovet består dagarna av mycket stress. För mig är det svårt att varje dag ta sig ut i mörkret och kylan. Tröttheten smyger sig på allt för tidigt samtidigt som man ska ha hinna lämna in de sista uppgifterna. Denna tid blir inte enklare att ta sig igenom under en pandemi som är en bidragande faktor till den stress och oro många av oss känner. 

Rydbergarens julkalender har i år lagt extra tungt på positivitet och ökad kännedom av allt fantastiskt som sker i vår skola och runt omkring oss. Trots covid-19 och allt annat tungt som tillkommer till denna månad är det viktigt att vi tar tiden att uppskatta vad som faktiskt är bra. Det är även viktigt att hjälpas åt genom informera varandra om vad som upplevs som “mindre bra” så att vi kan hjälpas åt. Julkalendern är i år en härlig blandning av allt som anses vara nödvändigt för att ta sig igenom månaden på bästa sätt. Luckor kommer att bestå av allt ifrån intervjuer till pluggtips och tävlingar. Tanken bakom denna variation av artiklar är att varje elev på skolan ska läsa något de finner intressant. Skribenterna består av elever från olika klasser på skolan! 

Som ordförande på tidningen är jag oerhört stolt över årets kommande julkalender. Jag hoppas att ni kommer uppskatta alla luckor, den tid och engagemang som alla skribenter lagt ned. 

Kramar, 

Bianca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *