Under helgens presskonferens har redaktionsgruppen Sociala medier gjort en undersökning kring hur sociala medier påverkar människan. Är du samma människa på sociala medier som irl? ”Jag tror att man kan styra det ganska mycket men jag tror ändå att jag inte försöker vara någon annan, det är ju ändå jag som talar. Kanske, ur ett sociala medier-perspektiv, men det är fortfarande jag.” – Sofia Fanberg #ungmedia

Under helgens presskonferens har redaktionsgruppen Sociala medier gjort en undersökning kring hur sociala medier påverkar människan.
Är du samma människa på sociala medier som irl?
”Jag tror att man kan styra det ganska mycket men jag tror ändå att jag inte försöker vara någon annan, det är ju ändå jag som talar. Kanske, ur ett sociala medier-perspektiv, men det är fortfarande jag.” – Sofia Fanberg

#ungmedia