Inga widgetar hittades i sidofältet!
Illustration: Yasmine Dahlberg

Vattumannen 20/1-18/2

Allt känns grått och tråkigt. Veckorna framöver blir intensiva men deppa inte! Måndagen bjuder på många skratt och snart kommer din glädje. Försök göra något spontant för att minska stressen: gå till julmarknaden på Drottningholm Slott eller titta på Rickard Söderbergs julshow!

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tre saker som alltid dyker upp runt juletid är presenter, lussebullar, och resor. Tyvärr är alla dessa saker problematiska för dig då din ekonomi har aldrig varit såhär dålig. Inte konstigt att du känner dig lite extra stressad. Du bör vara sparsam med dina pengar: ta med dina egna tepåsar till kaféet och undvik att käka lunch på torget.

 

Vädjuren – 21/3-19/4

I alla relationer finns det bråk och det kommer bli ett överflöd av detta under julen. Många stjärntecken är extra griniga nu så försök att hålla en diplomatisk ton. Se även till att fira ett så lugnt nyår som möjligt. Kanske räcker det med att gå en promenad med din bästis runt tolvsnåret och snacka skit om andras drama?

 

Oxen – 20/4-20/5

När saker är segt i skolan blir du lätt irriterad och julen är inget undantag. I början av december kommer du bli en grön, hårig Grinch som vill förstöra julstämningen. Tänk på att inte hålla alla runt om dig ansvariga för dina dåliga dagar. Gå utomhus på rasten och ta vara på dygnets få ljusa timmar om du behöver lugn och ro.

 

Tvillingarna – 21/5-20/6

Det är jul, alla ska ses och saker ska hända! Med skönaste mjukisbyxorna, snyggaste juloutfiten och dyraste presenterna är ingen jul komplett utan Tvillingen. Välj ut din juloutfit noga och ta lite extra tid för att klä upp dig.

 

Kräftan – 21/6-22/7

Nu är tiden inne för dig att ta steget med din crush. Det slår gnistror mellan er det kan hetta till ordentligt under julen. Gör det enkelt för dig själv och bjud din kärlek på en varm choklad från Pavven!

 

Lejonet – 23/-23/8

Dina val har varit väldigt spontana på sistone vilket har gett både positiva och negativa konsekvenser. För att stabilisera ditt liv är kost en viktig aspekt. Ät mycket pepparkakor, marianne godis, och skumtomtar.

 

Jungfrun – 24/8-22/9

Du lyser upp andras dagar och folk ser fram emot att träffa dig. Alla uppskattar din lugna tillvaro under stressiga veckodagar och i mitten av december kommer du vara super populär. Det är viktigt att vara snäll mot sina vänner men under denna månad bör du ge extra uppmärksamhet till din familj också.

 

Vågen – 23/9-22/10

Det här blir en livlig månad. Det är mycket prov och fester de första två veckorna av december, men om du ser till att ha ordning på alla uppgifter på Schoolity kommer det att gå bra. Du måste planera och ha struktur för att hinna med allt.

 

Skorpionen – 23/10-21/11

December är en grym månad för dig. Du arbetar på skoluppgifterna i högt tempo, du hinner ha kul när du är ledig och du har väldigt bra hårdagar. Däremot borde du komma ner lite på jorden, du upplevs som svävande av din familj och vänner. Sluta tjata om hur fantastisk ditt liv är och visa att du bryr dig om andra istället.

 

Skytten – 22/11-21/12

Den närmsta tiden kommer för dig vara som Rydbergarens julkalender; varje dag kommer innehålla en överraskning. På grund av detta är du på ett fint humör och du är väldigt generös. Se till att inte vara för generös gällande både pengar och tid, för du kan bli onödigt pank och trött när helgen väl kommer.

 

Stenbocken – 22/12-19/1

Livet leker, Stenbocken steker. Utan någon större ansträngning kommer du lyckas med allt. Du behöver inte stressa upp dig inför stora prövningar, oavsett form. Njut av att inte göra någonting och strunt i vissa plikter. Utnyttja julens ledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *