Inga widgetar hittades i sidofältet!

Det berömda Kuller Games spelet har de senaste åren haft en speciell plats i våra VRG-hjärtan. Spelet går ut på att man tilldelas ett offer, som man sedan ska kulla för att få ut ur spelet. Därefter delas ett nytt offer ut som man ska försöka få ut ur spelet. Tillslut återstår två starka deltagare som möts i en rafflande final under årets sista aulasamling, där de tävlar om det eftertraktade priset – hela prispotten. 

I fjol fick vi bevittna en dramatisk final mellan Carl Salén vs Axel Borelius. Prispotten låg på hela 2700 kronor och skulle avgöras i en intensiv dancebattle. Efter en nervkittlande kamp fick vinnaren till slut utses genom ett avgörande parti sten-sax-påse. I stundens hetta avgjordes vinnaren genom att Borelius Jr valde den chansartade påse, medan Salén tog hem segern med den legendariska saxen. Hela aulan fylldes av jubel och glädjetårar när vinnaren av Kuller Games 2023 kröntes. 

Dessvärre har elevkåren på Viktor Rydberg Djursholm inte hållit sitt löfte…
Det var en fantastisk upplevelse att vara med men när man lagt sitt stolthet åt sidan i en dancebattle mot borre och ändå inte får pengarna av den gångna styrelsen så blir jag inget mindre än besviken” – Carl Salén, vinnare av Kuller Games 2023

Här står vi, ett år senare, och förra årets vinnare har fortfarande inte fått sin vinstpott. Frågan alla kan ställa sig är: Försöker den tidigare kåren dölja något? Har den före detta ordförande behållit pengarna själv, eller är kårens kassan tom? Vad ligger bakom detta?!

Vi på Rydbergaren har försökt utreda orsaken till den uteblivna prissumman. Före detta ordförande och tidigare ekonomiansvarig har kontaktats och ifrågasatts, men de lägger skulden och ansvaret på den nuvarande styrelsen.

Skriven av: En besviken elev i Rydbergaren
Undertecknad: Vilma Heumann

Ett svar på ”Kuller Games-skandal!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *