Inga widgetar hittades i sidofältet!

Viktor rydberg By BHK123 (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

I Stockholm finns massor av olika gymnasieskolor och för vissa kan valet mellan dem vara väldigt svårt. Det finns flera olika anledningar till varför man väljer en viss skola och här har några av VRGs nya ettor berättat varför de valde just VRG.

Helena Zhao
Jag valde VRG för att jag tyckte att det verkade som en bra skola med trevliga, hjälpande lärare som ger en bra utbildning.

Daniel Sternegard
Därför att jag tyckte det verkade vara en härlig miljö och en bra utbildning.

Dev Chand
En av de större anledningarna varför jag just valde VRG var att jag såg möljheterna att kunna ta mina studier till en högre nivå. Dessutom att kunna bli ännu bättre på de kurser jag har specialiserat mig på. Samtidigt som jag strävar efter mina mål så har jag kul också. Sammanhållningen mellan alla elever på skolan är väldigt bra, då man har olika temadagar och aktiviter vilket gör att man känner sig bekväm i skolan. Lärarna är väldigt motiverade och har en bred kunskap just om sitt ämne. VRG är ett gymnasium som man kommer trivas i om man gillar socialt umgänge kombinerat med studier.

Alexander Lilius
För att det är en bra skola som ligger nära där jag bor.

Anna Ragnarsson
För att jag hade hört bra rykten om skolan och några av mina kompisars syskon går här och de gillar det.

Så alltså har de nya ettorna lockats hit av VRGs fina rykte om bra utbildning, hängivna lärare och bra sammanhållning. Vi får bara hoppas att VRG lever upp till förväntningarna och att vi nästa år får lika många nya förväntansfulla ettor.

Johanna Finndin