Inga widgetar hittades i sidofältet!

Julen börjar äntligen närma sig! Något som många anser som en viktig del av julen är presenter, men vad som ofta glöms bort är att tänka klimatsmart. Klimathotet är ett allvarligt och aktuellt problem som bör tas på allvar. Därför är det mycket viktigt att alla vi försöker att vara så klimatsmarta som möjligt och detta gäller även vid köp av presenter. Har du inte köpt present än kan det vara god tid att göra det, så här kommer några tips på klimatsmarta julklappar:

  1. Upplevelser

En enkel och underskattad present men som ofta uppskattas! Det kan exempelvis vara biljetter till en konsert, humor show eller en spa behandling. 

  1. Donation

Vill man köpa en julklapp till någon som inte önskar sig något, som har allt eller vill man hjälpa en människa att vara lite mer osjälvisk är en donation till någon bra ändamål ett bra alternativ. Det går exempelvis att 

  1. Namnge en stjärna

Vem vill inte döpa en stjärna efter sig? I julklapp är det därför perfekt att namnge en stjärna efter någon man tycker om lite extra. 

Tips! Om ingen av dessa alternativ verkar som en tillräckligt bra idé, så kolla in årets UF företag. De har ofta fokus på att sälja klimatsmarta produkter till ett rimligt pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *