Inga widgetar hittades i sidofältet!

Vi känner alla den person som ger oss ångest varje jul eftersom han/hon har allt och vad kan man köpa då? Oroa er inte, jag är er frälsare och skall hjälpa er undan denna ångest. Julklappsstress ska inte sätta käppar i julhjulen.

Det första tipset är till dig som känner dig frikostig i år och verkligen vill ge något speciellt till någon nära. Det är att köpa en resa vilket man aldrig kan ha för mycket av. Destinationen borde vara något personligt, något ni kanske har talat om länge att göra?

Om man inte vill spendera lika mycket pengar finns det massor av andra saker man kan ge som är lika bra! Något som känns lite lyxigt men något som köparen kan justera priset på är en kort full med godsaker och annat fint. Du som köpare kan exempelvis baka kakor och bullar själv och sedan lägga in något mer som vin, läppglans, kläder, smycken, blommor och ljus. Ha gärna många saker då det ser mycket finare ut.

Något som man inte heller kan ha för mycket av är immateriella upplevelser. Köp ett presentkort eller välj en specifik upplevelse som du vet att din vän/älskare/familj kommer att gilla. Det kan vara allt från chokladprovning till att hyra Porsche för en dag. Här kan priserna variera också men det finns roliga upplevelser för den vars plånbok är tom.

En sista sak som också är en fantastisk present är en personlig kalender/almanacka. Den här  presenten får garanterat tummen upp och du kan välja hur kalender/almanacka ska ha för färg, material och foton! Perfekt för en person du känner bra.

Hoppas att dessa tips hjälpte er och ha en god julshopping!

Skribent: Alexandra Sandberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *