Inga widgetar hittades i sidofältet!

I årets julnummer har vi nöjet att presentera en mini-julkalender! I dagarna framåt kommer vi att publicera julhälsningar från världen över: Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Julhälsningar från fem kontinenter! Dock är det inte hälsningarnas avsändaraddress som gör dem speciella, utan det är personerna. De är nämligen VRGare!

De hälsningar vi har samlat in är från VRG-alumner och VRGare på utlandsår. Under de intensiva plugg-veckorna efter höstlovet kan det vara svårt att känna julkänsla när julen sakta som säkert närmar sig, eller vidga sitt perspektiv utanför skola och betygshets. Risken är att man blir insnöad ;). Kan några härliga bilder med vita stränder och cyanblått hav eller exotiska bilder av regnskog skina upp de mörka eftermiddagarna? Kan några visdomsord från lite äldre och visare VRGare hålla uppe motivationen och ge oss kraft att ta oss igenom en arbetsam vecka? Svaret är JA, så håll utkik efter dagens julkort på VRGDT!

Jag vill tacka alla elever och alumner som har bidragit med härliga kort och fina julhälsningar till denna artikelserie. Som ni vet hade det inte varit möjligt utan er, och vi på VRGDT uppskattar verkligen att ni tog er tid att delta i detta projekt. Det är verkligen kul att se vad ni har för er nu, då ni inte är på skolan längre. Extra tack till alumnerna som har bidragit med julhälsningar, det är verkligen inspirerande att se var vi skulle kunna komma och uppnå efter studenten. STORT STORT TACK!

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År.

Till alla VRGare utomlands: njut av varenda minut av ert utlandsår, och välkomna tillbaka till VRG i höst!

Fotorättigheter tillhör Sophie Debrunner Hall. Tillstånd har givits att använda bilden.