Inga widgetar hittades i sidofältet!

 

Väduren 21/3-19/4
Du är tillgiven och generös gentemot dina vänner, men kan dock inte hjälpa att sätta dig själv främst i många sammanhang. Var uppmärksam på detta, då du lär behöva vänskapens klippa denna månad.
Jobb/Skola: Tack vare din entusiastiska, utåtriktade och varma sida, är det precis rätt tid att kasta sig ut på arbetsmarknaden! Satsa på de sociala kategorierna.
Relationer: Vädurar är omtyckta, och är ofta hjärtat i varje fest. Däremot finns anlag för känsloexplosioner, vilket ofta är grunden till många problem inom relationer för vädurar. I kärleksrelationer kan argsinthet, men också smärta bli överdrivet. Var ärlig med dina känslor men låt inte de överdrivna känslorna ta över.
Månadens färg: Röd
Turdag: 13/11

 

 

Oxen 20/4-20/5
Du är stabil och fokuserad, vilket bidrar till att du kan ta dig igenom den stressiga hösten med ett lugn. Var uppmärksam på gynnsamma möjligheter denna månad, det finns en som inte återkommer. Trots ditt behov av fasta rutiner och en schemalagd vardag, bör du testa nya saker.
Jobb/Skola: Som person är du driven och kan därför ge lite extra inom både skola och jobb. Tack vare ditt lugn denna månad, bör det inte finnas någon oro för stress. Våga komma med egna förslag, stick ut!
Relationer: Oxar är jordnära, men har ibland svårt för att binda sig. Det tar lång tid innan den känsliga sidan visas, se till att nära och kära får veta det. Annars kan de lätt känna sig negligerade. Det typiska illasinnade temperamentet för oxar bör under denna tid kontrolleras särskilt.
Månadens färg: Ljusgrå och Rosa
Turdag: 30/11

 

 

Tvillingarna 21/5-21/6
Som namnet avslöjar, är tvillingarna ofta dubbla i sin personlighet. Samtidigt som de har lätt att anpassa sig, kan de också vara ytliga eller motsägelsefulla. Du är begåvad, kvick och en god kommunikatör, använder du dessa egenskaper på bästa sätt, kommer du i slutet av november månad att erhålla en belöning.
Jobb/Skola: Tyvärr händer inget speciellt inom varken jobb eller skola. Samla kraft och energi för att utmärka dig rejält till nästa månad.
Relationer: När tvillingarna väl tycker om någon, gör de allt i sin makt för att visa det. De vill inte att personen ska känna sig utanför, eller ouppskattad. Detta kan dock uppfattas som kvävande och bör därför tas hänsyn till. Tänk därför på att inte måna alldeles för mycket om de du bryr dig om, våga ta avstånd.
Månadens färg: Grön
Turdag: 26/11

 

 

Kräftan 22/6-22/7
Som den beskyddare kräftan är, ses den lätt som mamman i gänget. Lojal, kärleksfull och sympatisk är orden som beskriver dig. Ditt innersta behov är att ha ett harmoniskt familjeliv, därför är det viktigt att som flockdjur omringa dig med folk som bryr sig och är villiga att sammarbeta med dig.
Jobb/skola: Just nu kan du känna att du inte räcker till, men det är självförtroendet som spelar dig ett spratt. Ta hand om dig och samla dina positiva krafter i stället för att sedan nå din fulla potential.
Relationer: Trots rädslan för att bli svikna, ger sig kräftorna in helhjärtat i relationer. Vare sig det är chefen, ett syskon eller en vän så är kräftan den som anstränger sig mest för att upprätthålla en bra relation. Din egenskap att vara trofast uppskattas av många, men du måste själv inse när det är dags att ge upp, och lämna.
Månadens färg: Silver
Turdag: 17/11

 

 

Lejonet 23/7-22/8
Lejonet, en stolt härskare som månar om sin framtoning. Trots att du ofta är ledaren i flera sammanhang är du samtidigt generös och väldigt passionerad. Ditt behov av beundran, och din stolthet, kan lätt övergå i dryghet. Var uppmärksam på detta så du inte förlorar folk som står dig nära.
Jobb/Skola: Satsa på din kreativa sida för att få ut så mycket som möjligt av skola och jobb. Även om du är van vid att vara gruppers överhuvud, måste du låta dig själv ta del av andras idéer för att komma vidare med dina egna.
Relationer: Romantik är ditt esse, men låt dig inte drivas iväg av dina sociala kunskaper, då du lätt kan såra någon du bryr dig om. Lejon är demonstrativa och självständiga, men vill samtidigt inte vara ensamma eller skrämma iväg de som de älskar.
Månadens färg: Gul och beige
Turdag: 24/11

 

 

Jungfrun 23/8-22/9
Trots den oskuldsfulla symbolen, kan jungfrun vara allt annat än oskuldsfull. Hon är kritisk, perfektionistisk och analytisk. Du har ett stort behov av att hjälpa människor, samt att omhänderta. Detta kan ses som beundransvärt men det har sina nackdelar. Uppdragen kan ibland bli för stora, och jungfrun måste då ta det svåra beslutet att låta folk ta tag i sina egna problem.
Jobb/Skola: Tack vare ett skarpt intellekt och din skickliga förmåga att strukturera samt analysera, sitter du i ett bra läge gällande både jobb och skola. Akta dig dock för att vara överkritisk.
Relationer: Jungfrun kan ofta vara blyg, introvert och självkritisk, men så snart hon accepteras av en annan människa, tillåter hon sig själv att blomma ut. Det tillhör hennes natur att hålla fast vid personer/relationer som funnits i det förflutna, låt bara inte minnena bli ett ältande. Med ett öga för att se helheten kommer du att kunna reda ut en tvist mellan två nära vänner.
Månadens färg: Grön och mörkbrun
Turdag: 14/11

 

 

Vågen 23/9-22/10
Som namnet lyder, står vågen ofta och väger mellan sina beslut. Vågens tecken har en naturlig förståelse för ordning och rang, detta medför att de är symbolen för diplomati. Du är charmig, behaglig och lättsam. Därför kan du umgås i de allra flesta sociala sammanhang och blir omtyckt för den du är. Social elegans är en gåva du besitter.
Jobb/Skola: Du kommer stå inför ett stort beslut denna månad, där du kommer vara tvungen att välja mellan antingen plikter eller egna viljor och önskemål. Din svaghet är att du ofta grundar beslut på att vilja bli socialt accepterad.
Relationer: Vågen hamnar ofta i ett varaktigt förhållande. De är flirtiga och kan enkelt hitta en ny partner om det skulle behövas. Då du har svårt för att klara dig utanför ett riktigt förhållande, behöver du satsa på att vara extra kärleksfull denna månad. Om du funderar på att bryta upp bör du inte leta efter en ny innan du meddelat din nuvarande partner om dina funderingar. Det råder lätt kaos när svartsjuka är inblandat.
Månadens färg: Blå
Turdag: 20/11

 

Skorpionen 23/10-21/11
Du är passionerad i allt du gör. Du har, som en accessoar, motivation och mod prydligt utspritt på både höger och vänster axel, ständigt närvarande. Skorpioner är ofta nyfikna och har ett undangömt djup. Trots modet hamnar du ofta bakom kulissen och drar i trådarna istället för att skina på scenen. Du är ärlig och lojal mot dig själv.
Jobb/Skola: Du kommer att göra ett misstag som försätter dig i en oönskad situation. Var uppmärksam så kommer du att veta hur du ska lösa det.
Relationer: Skorpionen gör sig oförglömlig i sina relationer tack vare sin intensitet och passion. Det kan dock vara en nackdel om du tröttnat på någon och vill avsluta relationen, då personen i fråga blir förkrossad. Du har lätt för att bli svartsjuk och har svårt för att reda ut problem.
Månadens färg: Vinröd
Turdag: 27/11

 

 

Skytten 22/11-21/12
Ständigt sökande efter sanning och kunskap, med den inre viljan att upptäcka och växa mentalt. Försök att se vad vad du har omkring dig, istället för att tro på teorin om grönare gräs på andra sidan. Du lägger bara krokben för dig själv.
Jobb/Skola: Det ligger i skyttens natur att vara entusiastisk och ständigt vilja påbörja nya saker. Det kan göra det svårt för dig att slutföra dina uppgifter. Låt inte förkärleken för nya ting gå ut över arbete och skola.
Relationer: Kända för sin eviga optimism, får skyttar en plats i de allra flesta sociala konstruktioner. Deras styrkor är bland annat ärlighet och generositet, vilket uppskattas av människor i deras omgivning. Eld är skyttens element, vilket är svårt att missa i deras flammande relationer. Du kan ge dig in i ett förhållande huvudstupa utan att riktigt tänka på konsekvenserna. Lär dig sortera ut vilka som är värda detta så slipper du onödig smärta.
Månadens färg: Purpur
Turdag: 16/11

 

 

Stenbocken 22/12-19/1
Trots ditt tålamod har du svårt att acceptera förändringar. Du har en tendens att möta saker och ting med en viss pessimism för att ta det säkra före det osäkra. Detta brukar bli bättre ju äldre stenbocken blir. Du är rättfram och människor kan uppfatta det som att du avvisar dem. Likaväl som du uppskattas för din ärlighet. Du kan misstas för att vara inåtvänd, men är efter ett öppnat hjärta mer lojal än de flesta. Våga använda denna fina egenskap, en vän behöver dig just nu.
Jobb/Skola: Stenbockens ideal är den som presterar och sätter sin karriär framför allt. I och med detta kommer ofta kärlekslivet i kläm. Försök att balansera båda sidor denna månad. Annars är det lätt hänt att du blir nedstämd.

Relationer: Har en stenbock blivit alldeles för sårad finns det stor risk att hen sluter sig och fokuserar på annat. Att slösa tid på något som inte fungerar ligger inte i stenbockens natur, eftersom de vet värdet av tid. Leta efter personer som ger dig respekt, det kommer stärka ditt självförtroende och du kommer ha lättare för att öppna dig. Erövra din blyga sida och du kommer att se en stor förändring i en nyfunnen relation.
Månadens färg: Brun
Turdag: 23/11

 

 

Vattumannen 20/1-18/2
Du är snudden på rebellisk och totalt oberoende av andra i din starka målmedvetenhet. Din starka vilja kan lätt övergå i tjurskallighet. Samtidigt är vattumannen vänlig, utåtriktad och lojal mot sina vänner. En vattuman är ofta originell och uppfinningsrik.
Jobb/Skola: Din målmedvetenhet kan komma att trampa på kollegor/skolkamrater. Inom grupparbeten måste du låta alla komma med förslag och låta alla få prata till punkt. Du kommer att lära dig något nytt den här månaden bara genom att lyssna.
Relationer: Oberäknelig, stöttande och trogen. Tre ord som beskriver en sann vattumann i alla dess relationer. Satsa på att umgås med folk som får dig att känna dig hemma i detta höstmörker. Trots att du har svårt att hålla dig bunden länge är det värt att satsa på en relation som är på väg att dö ut. Talangen för kommunikation, och förmågan att förstå abstrakta budkap kommer att hjälpa dig i denna uppgift.
Månadens färg: Turkos
Turdag: 15/11

 

 

Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarnas snälla och omtänksamma sida gör att de uppskattas av de allra flesta människor. Detta kan dock utnyttjas av starka och målmedvetna människor. Våga stå upp för dig själv. Som person är fisken ofta drömmande och poetisk. De har även lika många sidor i sin personlighet, som himmelen bär stjärnor.
Jobb/Skola: Fiskarna har lätt för att bli påverkade av yttre faktorer. Det finns just nu människor i din närhet som påverkar dig negativt och detta går ut över jobb och skolarbete. Sök dig bort från dessa. Lägg energi på folk som uppskattar dig.
Relationer: Fiskarna är det mest romantiska stjärntecknet. De förlorar sig totalt i ett förhållande och går alltid in med hela sitt hjärta i allt de tar sig för. Fiskarna är väldigt omhändertagande och omtänksamma, vilket är en stor fördel i deras förhållanden.
Månadens färg: Blå
Turdag: 19/11

 

 

Skribent (och vikarierande astrolog) – Amanda van Den Tempel Almaas

Illustratör – Elina Malmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *