Inga widgetar hittades i sidofältet!

Stenbocken 22/12-20/1

Tur och välgång präglar din närmsta framtid. Allt mellan himmel och jord flyter på som en Slinky påväg ner för en trappa. Det är tid för att ta lite chanser och vara vågad. Speciellt lyckosam är du den första april då ditt aprilskämt kommer gå till historien som det fyndigaste och genomtänkta i världshistorien. Din tur kommer inte hålla dig från att falla för vissa spratt själv, men skämten kommer få dig att skratta, något som i sin tur förlänger livet!

Vattumannen 20/1-19/2

Du är inne i en period av tveksamhet och tvivel. Din förmåga att analysera förteelser och belysa dem ur olika perspektiv är idealet Skolverkets kursmatris i svenska baserar på. Trots denna fantastiska egenskap kan det vara nyttigt att ibland låta saker bero utan att väga fördelar mot nackdelar. Låt därför dina gamla pokémonkort avgöra ditt öde. Samtliga eldtyper (speciellt Charizard) innebär att du ska genomföra vad du funderar över medan Blastoise och övriga vattentyper är definitiva nej.

Fiskarna 19/2-21/3

Du är en flexibel person som undviker problematik smidigare än Keanu Reeves duckar för skott i Matrix, något som gör dig till en fantastisk tillgång i grupparbeten. Se bara till att inte bli överkörd, din åsikt är precis lika viktig som alla andras. Försök att möta situationer då du tvingas visa ledarskap, en egenskap som kan komma att gynna dig ofantligt i framtiden. Vägen till att vara den fullkomliga ledaren kan vara full av motgångar, men det som inte dödar härdar!

Väduren 21/3-20/4

Den senare tidens kärlekstrubbel har fått dig att tvivla på om den rätta för dig finns där ute. Frukta inte, denna person kommer träda in i ditt liv förr eller senare. Er relation kommer vara mer fantastisk än Jack Dawson och Rose DeWitt Bukaters och än mer fantastiskt är att ni inte kommer skiljas åt av ett isberg. Var tålmodig, kärleken kommer till dig.

Oxen 20/4-21/5

Efter långa perioder som en i mängden kommer du vara en trendsättare den närmsta tiden. Kanske ska du prova en nygammal stil och klä dig med t-shirt över en randig och långärmad tröja och matcha detta med ett kraghalsband i plast? Förutom att inte tvivla på din egen stil bör du vara öppen för nya vänskaper.

Tvillingarna 21/5-21/6

För att du ska leva den närmsta tiden enligt egna förväntningar behöver du räta på ryggen och visa framfötterna. Det är inte fel att ibland ha ett självförtroende som Spice Girls. Ha “Wannabe” klingande i öronen när du möter vardagen.

Kräftan 21/6-23/7

Du är fullkomligt ostoppbar! MC Hammers “U can’t touch this” är signaturmelodin till din framgångssaga. Den snara framtidens vind i seglet kommer både ifrån makalöst bra skolarbeten och lika fantastiska relationer till din omgivning. I linje med övriga framgångar är din atletiska förmåga enastående. Varför inte leda stolta VRG mot seger i kommande volleybollutbyte?

Lejonet 23/7-23/8

Du är en vänlig och kärleksfull människa som vårdar dina relationer med samma uppmärksamhet och omsorg du gav din första Tamagotchi. Det är fantastiskt hur du skämmer bort de som är lyckliga nog att vara i din närhet, men se till att inte glömma bort dig själv. Låt inte din omtanke för andra göra att du inte hinner uppskatta hur bra du är. En klapp på egen axel är bra för eget vålmående.

Jungfrun 23/8-23/9

Senaste tiden har gjort dig spänd och rent av stingslig. Du retas speciellt när saker i din vardag inte följer sin vanliga rutin. Försök ta dagen som den kommer och inte oroa dig för mycket över morgondagen, detta stressar dig om möjligt ännu mer. Följ Timon och Pumbas exempel och lita på att saker löser sig. Hakuna matata!

Vågen 23/9-23/10

Du har ett jämnare temperament utöver det vanliga. Under den närmaste framtiden kommer detta gynna dig i alla sorters diskussioner och debatter. Du går vinnande ur företeelse som dessa då ditt lugn står pall mot motargument med samma hållbarhet som en mer eller mindre okrossbar mobiltelefon från Nokia.

Skorpionen 23/10-22/11

Skorpionen är en coolare kis än Will Smith i Fresh Prince of Bel Air. Din sociala begåvning hjälper dig att nå dit du vill. Har du ett arbete kan du förvänta dig en förbättrad relationer till kollegor och chef. Fortsätt vara den du är och var samtidigt positivt inställd till att möta människor. För varje nytt möte lär du dig mer om hur man skapar goda relationer.

Skytten 22/11-22/12

Ditt humör varierar för tillfället lika mycket som hårfärgerna Powerpuffpinglorna emellan. Försök undvik situationer då dina instinkter övervinner ditt sunda förnuft, detta har eventuellt konsekvenser som kan påverka dig under längre tid.

Johanna Lindström

Bild: Elina Malmström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *