Inga widgetar hittades i sidofältet!

Halloween är ursprungligen en amerikansk tradition som långsamt spridit sig till Sverige under tiden när mörkret faller, löven ramlar ner från träden och obehagligare tider reser sig! Men på vilka sätt kan vi fira denna tradition och uppskatta höstmörkret? För att på svar på detta gjorde jag en intervju med tradition sällskapet för få en överblick på det ultimata sättet att fira denna skräckinjagande dag på året!

 

Skolan

Under detta läsår har traditions sällskapet planerat det vanliga dress-up or die för skolans elever, men har utvecklat skolans tradition med priser till de bäst utklädda ( inkluderat 100kr på mariettas) . Skoldagen innefattar även scare-cam, bake sales och stämningsfull musik. Att bli lite extra rädd kan hända under denna tradition 😉

 

Personligen kommer tradition sällskapet klä ut sig till små djävular och har utmanat er ALLA att dress up or die i år!

 

Musik

För att mysa ner sig i det kallare vädret uppmanar tradition sällskapet er till att lyssna på khalids nya album, med fina texter som passar alla tillfällen. I övrigt tipsar även Nathalie om den mindre hörda artisten Shiloh, grym artist med magiska låtar som passar extra bra in under höstpromenader.


Aktiviteter

Någonting ni alla bör testa är att skära pumpor, att utforska sin kreativa sida! Sällskapet anser att detta är en aktivitet värd att testa hemma med nära och kära för att bilda projekt tillsammans. Mysig fika, baka halloween bakelser eller samla sina vänner uppmuntras, eller att dra med någon man håller extra kär på någon läskig film ;). För de som är över 18 år finns det roliga halloween-event att gå på.

 

Filmer

Att utmana sig själv att bli lite extra rädd under halloween är ett vanligt sätt att fira traditionen. Tradition sällskapet anser i detta fall att thriller är mer passande än skräckfilmer. Om man tittar på en thrillerfilm istället för en skräckfilm slipper man hålla för ögonen och handlingen utspelar sig i vanliga fall bättre. Man får fler diskuterbara konversationer om filmen och man slipper drömma om skräckfilmens läskigheter.

 

För er som dock föredrar skräckfilmer har traditions sällskapet hört läskiga recensioner av den nyare skräckfilmen “ The nun” ! Ifall man missat de tidigare årens skräckfilmer “ It” och “ The conjuring” även bli en hit! Detta kan vara en rolig aktivitet för lättskrämda om man har sällskap av vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *