Inga widgetar hittades i sidofältet!

1. Hon jobbar i Björkrummet där hon gärna pratar med alla andra pratglada lärare som sitter i samma rum. Hon är en väldigt pratglad person som ofta är sarkastisk och nördar gärna engelsk litteratur. Hon beskriver sitt utseende med de 3 orden, hår, grönögd, enkel och hon är precis 1,70 meter lång. I HB  hör man henne prata mest engelska med hon är svensk, hon pratar även franska och lite tyska. Den perfekta söndagen för henne är att få en lång sovmorgon, åka någonstans med bilen, promenera runt på Djurgården och avsluta med en härlig middag på Eriks. Det roligaste som någonsin har hänt henne under en lektion var när hela hennes klass utbröt i sång. En kille promenerade förbi klassrummet, trallandes på en låt han lyssnade på i sina lurar och avbryter sig mitt i refrängen varpå varenda unge i klassen fortsätter där han just slutat. Var som att vara med i en high-school musikal. Så vem är denna härliga lärare?

2. Han heter Edward i mellannamn och beskriver sitt utseende med tre ord. Försöker väldigt, mycket. Han beskriver sin personlighet som magnifik, han är ett geni och blyg. Han pratar engelska med en brittisk accent och pratar väldigt dålig tyska, enligt honom själv eftersom han fick ett E i slutbetyg. Han roar sina elever ibland med att fälla sig själv med elevernas ladd-sladdar och ramlar platt ner på golvet framför dem. Han jobbar i “The boys’ room”, andra våningen i HB vid kopiatorerna. En perfekt lördag inkluderar att träna, laga god mat eller äta ute, göra något kulturellt som t.ex. gå på bio, teater eller läsa en bok och drick ett glas med något gott som innehåller alkohol. Har du fått ett ansikte i huvudet på denna roliga lärare?

3. Han instruerar övningar på lektioner klädd som en Hollywoodfru ibland och han tycker själv att han har vissa liknelser till Alan Harper, fast han har nog lite mer muskler än lilla Alan. Han är beskriver sig själv som snäll, mångsidig och lite töntig och heter Per i mellannamn. Man hör honom ofta prata svenska men de som har honom i engelska ämnen kommer sällan få svar på svenska. Han pratar även Turkiska som tredje språk. Lördagarna spenderas helst med långa frukostar, träning, slappa och att vara utomhus. Han är längre än 1,70 m. Du träffar honom i det största lärarrummet i HB bland alla andra härliga kill-lärare.

 

 

4. Hon är väldigt underhållande och har roliga lektioner. Enligt henne var den roligaste lektionen när en elev satt och lekte med sitt egna hår längst fram i klassrummet, håret var i en fläta och eleven i fråga studerade håret så ingående att ögonen gick i kors gång på gång och till slut så kunde inte denna lärare hålla fokus på sin genomgång längre utan brast ut i skratt tillsammans med eleven ifråga. Det tog 10 minuter innan de kunde fortsätta så de fick ta en oplanerad rast där helt enkelt. Hon har en egen och bekväm stil. Hon pratar spanska, lite serbiska och franska och därav kan man koppla hennes mellannamn Antonia. Hon arbetar i björkrummet bland alla andra gapiga och underhållande lärare.

 

1 – Cecilia Lindell

2.  Tim Row

3. Mikael Björkman

4. Gabriella Acüna Lopez

 

Bilder – Inskickade av lärarna

 

Jenny Broström