Inga widgetar hittades i sidofältet!

Höstterminen börjar rulla mot sitt slut och om endast en dag går vi alla äntligen på jullov. Jullovet är den paus eleverna på skolan verkar längta efter mest, efter en lång och fullspäckad termin. Men vi ska inte vara borta från vårt kära VRG allt för länge, för skolan kickstartar sedan den 8:e januari! Jobbigt kanske ni nu tänker. Men stanna upp, det är faktiskt vårterminen som kommer bjuda på de mest längtade händelserna för skolåret 2019-2020.

Först ut har vi elevkårens nya resa, IDRE-FJÄLL! Den 17e januari går bussarna upp mot Idre för de 100 elever på skolan som fått platserna. Det kommer bestå av en helg full av latch-o-lajban där elever från alla linjer och klasser åker med. Grattis till dig som ska dit, du har en riktigt rolig helg framför dig!

I januari kommer eleverna på skolan ges möjligheten att gå och titta på årets uppsättning av Viktor Rydbergs Gymnasiums musikal – “Rock of Ages”. Du kastas tillbaka till en tid fylld av rockmusik gjord av stjärnor som Bon Jovi och Europe. Inte nog med att det är en tradition, i år blir det även 25 års jubileum för musik uppsättningarna på Maximteatern. En upplevelse blandad av rock och kärlek är inget du vill missa näst termin!

I februari månad väntar även en lång spirit week framför oss. En vecka där elevkåren, tillsammans med ledningen går ihop för att sprida extra mycket kärlek och värme till alla på skolan. Veckan kommer vara fylld av överraskningar, tävlingar och evenemang. En riktig energipåfyllande vecka. Dessutom kommer skolans nya kärlekskommitté träda i kraft. Stay tuned. 

För dig som inte fick möjligheten att åka till Idre väntar förhoppningsvis årets alpresa, Val-d’Isère! Vecka 9 befinner sig VRG Djursholm tillsammans med andra gymnasieskolor från Stockholm i skidorten Val-d’Isère. En oförglömlig resa alla borde göra! Som pricken över i:et kommer även elevkåren hålla i event på plats i Val-d’isère. Detta är inget du vill missa. Om du ska dit men inte är med i Facebookgruppen, hör av dig till Hugo Bergström eller Nils Wallgren. Vi ses där!

Den årliga nattvolleybollen är ett evenemang vi alla väntar otåligt på. Skolidrotten drar under våren ihop en volleyboll, under nattetid, där alla skolans elever är välkomna att delta. Även de som inte väljer att delta i spelet ska såklart dit för att heja på vänner och klasskompisar. Ett riktigt roligt tillfälle för att lära känna nya på skolan. 

Alla hjärtans dag och påsken är dagar som sammanhållningen på skolan alltid blir lite extra stark under, tack vare vårt kära Traditionssällskapet. Dessa temadagar brukar bidra till extra bra stämning i skolans korridorer. Riktiga höjdpunkter på året!

Sist men inte minst är det skolavslutning och sommarlov som står på agendan vecka 24. Det kanske låter som en evighet kvar tills dess, men tiden går fortare än du anar. Ta nu vara på den sista terminen av läsåret 19/20. Vårterminen kommer vara fylld av roligheter – så ta vara på varenda dag i skolan. Ha ett fint jullov allesammans, vi ses i vår! Haii!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *