Inga widgetar hittades i sidofältet!
Bild av: Hedda Cederlund

Vad passar bättre såhär i juletider när det börjar bli mörkt och kallt ute än att krypa upp i soffan eller biosalongen och se en härlig julfilm? Om man har tröttnat på att se samma filmer för tionde året i rad presenterar Rydbergaren tre av de bästa och mysigaste julfilmerna som har släppts år 2018!

 

 

  • Grinchen

 

Grinchen hatar julen. När han får höra att invånarna i Vemdalen planerar att göra julen tre gånger så stor inser han att han inte har något val än att stjäla julen. Han kommer genomföra sin plan utklädd som tomte. Men den unga flickan Cindy-Lou Who har även hon en plan. Hon ska fånga tomten när han är på sin julklappsrunda för att tacka honom för allt han gjort för henne och hennes mamma. Kommer Grinchen lyckas förstöra julen? Kommer Cindy-Lou Who få träffa tomten?

En klassiker som släpptes som tecknad julspecial första gången år 1966. Många känner dock nog mer igen spelfilmen från år 2000 med Jim Carrey i huvudrollen som den bittra Grinchen. I år har ytterligare en version släppts, nu som animerad. Den går just nu på bio och är julens ultimata familjefilm!

 

 

  1. The Christmas Chronicles

 

Två syskon, Kate och Teddy, planerar att fånga jultomten på film när han kommer med julklapparna. Men istället sker en olycka som riskerar att förstöra hela julen! Kate och Teddy måste nu samarbeta med jultomten och hans nissar i hopp om att kunna rädda årets mest älskade högtid. Men kommer de att lyckas?

Tomten spelas av Kurt Russell i denna påkostade produktion som producerats av Chris Columbus som bland annat även har producerat “Ensam Hemma” och flera av “Harry Potter”-filmerna. Denna äventyrsfyllda film finns på Netflix och förutspås bli en framtida klassiker av många!

 

 

  1. The Princess Switch

 

När Stacey, en jordnära tjej från Chicago och den blivande prinsessan Margaret från Belgravia inser att de är i princip identiska bestämmer de sig för att byta plats med varandra. Till en början njuter de båda av deras nya livsstil, men snart blir saker mer komplicerat än vad någon av de skulle kunna ana…

Denna “chick flick” är lika underbar som den är förutsägbar. Den är precis så där gullig som man vill att julfilmer ska vara. Vanessa Hudgens från allas älskade “High School Musical” spelar huvudrollen. Ni hittar även denna film på Netflix. Ett måste för filmkvällen med tjejgänget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *