Inga widgetar hittades i sidofältet!

Väduren
21 mars-19 april

scan0491
Det må vara mycket som är på gång i livet men Väduren har full koll på läget. När magin flödar som den gör just nu har du helt enkelt inget annat val än att utforska nya idéer och pröva dina vingar. Varför inte utmana pingismästarna i HB eller snacka med snyggingen du sett på skolgården de senaste dagarna? Go get ‘em tiger!

Oxen
20 april-20 maj

scan0485
Work work work work work WORK! Rihannas låttext har varit Oxens mantra de senaste veckorna men håll ut! Belöning för allt ditt jobb ligger runt hörnet. Du kommer komma ut på andra sidan med stärkt självförtroende och en känsla av att du klarar allt!

Tvillingarna
21 maj-21 juni

scan0482
Gång på gång har kärleken gjort dig besviken. Återhämtning står på ditt schema, kära Tvilling. Kärlekens planet Venus råder dig att ta en paus från Amors pilar och Tinder för att ta hand om dig själv och umgås med nära och kära. Mr. eller Ms. Right kommer att dyka upp när du minst anar det.

Kräftan
22 juni-22 juli

scan0488
Många ser vad du är bra på och har egna idéer om vilka val du bör göra. Plötsligt kanske du står där och lever någon annans dröm. Sätt inte för stor press på dig själv och klappa dig själv på axeln och ge dig själv uppskattning för det du åstadkommit.

Lejonet
23 juli-22 augusti

scan0481
Underbara nyheter, Lejon! Stjärnorna radar upp sig för dig i kärlekens och njutningens tecken. Med andra ord är det ett perfekt tillfälle för dig att ge personen du länge varit intresserad av en vink om dina känslor. Och kom ihåg… var självsäker! Du är en fantastisk människa som förgyller tillvaron för alla i din närhet.

Jungfrun
23 augusti-22 september

scan0483
Du känner dig inte bekväm i vissa förändringar som skett i ditt liv de senaste månaderna. Det är dags att bryta dig ur din comfort zone! När du släpper taget om det välbekanta kommer du inse att nya roliga möjligheter finns närmare än du tror. Acceptera att din omgivning är i ständig förändring och att allt inte ligger i dina händer så blir det mycket lättare att se framåt

Vågen
23 september-22 oktober

scan0486
Din vågskål har vägt över med lite mycket tagande på senaste tiden. Balansera genom att visa lite extra kärlek när det gäller dina vänner framöver. Man vet aldrig vem som kan behöva en omtänksam knuff i rätt riktning.

Skorpionen
23 oktober-21 november

scan0487
Det har varit rätt intensivt på sistone. Vare sig det är en rolig fest, långpromenad eller se en Disneyklassiker så är den kommande veckan perfekt för att släppa loss och ha lite kul.

Skytten
22 november-21 december

scan0484
Andra lägger lätt uppgifter på dig som inte är de allra roligaste och kanske inte ens heller ditt ansvar fullt ut. Tänk strategiskt och se till att få hjälp om du behöver någon att bolla idéer med. Försök sätta på dig din diplomatiska mask men våga också säga “nej”.

Stenbocken
22 december-19 januari

scan0490
För den vanligtvis ödmjuka och älskvärda Stenbocken bubblar avundsjuka och irritation lätt upp just nu. Men oroa dig inte, det är mänskligt och till och med nyttigt att stundtals känna sig så. Du gör bäst i att undvika situationer där du är i farozonen att bubbla över. Du vill inte ha skrapat några relationer i onödan när du återgått till ditt glada jag. Ha is i magen och vänta ut stormen.

Vattumannen
20 januari-18 februari

scan0489
Du känner att det börjar bli dags att smida planer för framtiden, käre Vattuman! Låt inte det rationella styra för mycket när du står vid vägskälen. Använd dina talanger och fokusera på det som är roligt så kommer du utan tvekan att leverera.

Fiskarna
19 februari-20 mars

scan0480
Stjärnorna ber dig att hitta en bättre balans mellan dina ambitiösa mål och personliga behov. Du kan fastna i att vilja vara allt för alla, samtidigt som du vill driva ditt plugg till nästa nivå. Men kom ihåg att ta hand om dig själv fina Fisk! Unna dig en chokladbit i matsalen eller ta kanske en nap i sofforna i HB?

 

Alla illustrationer är gjorda av Astrid Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *