Släpp skolstressen för ett litet tag och ta din tid till att komma i ordentlig julstämning. Här är några av mina favorit filmer som garanterat får dig att vilja krypa ner i soffan med en kopp varm choklad, det är du värd.

Nummer 1

LOVE ACTUALLY

Ett självklart val för dig som älskar romantiska komedier. Love Actually är en riktig julstämningshöjare som får varje person att längta till en riktig julromans. Här får vi följa ett antal karaktärer där kärleken går i lås men också där skandalösa händelser kan förstöra en realtion. Om du vill ha ett gott skratt rekomenderar jag Love Actually. 

Nummer 2

GRINCHEN

Kanske verkar den barnslig, men vem älskar inte Grinchen? Är du ute efter en mysig film som tar dig tillbaka till barndommen är Grichen en perfekt film för dig. Med Jim Carrey i huvudrollen kan vi inte annat än förvänta oss en komedifylld film. Trots att filmen kan verka barnslig ligger ett djupt buskap om julens mening bakom den, handlar det bara om julklapparna eller om något viktigare?

Nummer 3

THE HOLIDAY

The Holiday är en film du bara inte får missa. Ännu en film baserad på en romantisk komedi. En ung tjej faller för sin arbetskollega. Kort därefter får hon reda på att han är förlovad och hon blir förtvivald, vad som händer sen får du se . The Holiday är en film jag starkt rekomenderar om du är ute efter en film om kärlek och JULEN så klart. 

Föregående inlägg Jultips för att skapa bästa möjliga jul-spirit!
Nästa inlägg Julhoroskop 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *